Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! (elsősorban 20 és 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! (elsősorban 20 és 30 év közöttiek, de nők is leírhatják tapasztalataikat) Ti összejönnétek egy lánnyal akinek már van gyermeke?

Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok és jelenleg babát várok. Félreértés ne essék, nagyon szeretem a páromat és Ő is engem. De sokszor mondják nekem a barátnőim ill. ismerősök, hogy ne vegyek rá mérget, hogy Ő életem végéig mellettem fog maradni mert Ő is 20 éves, még meglehetősen fiatal! Én ezt nem így gondolom, 100%ig biztos vagyok benne, hogy ha elhagyna akkor nem azért tenné mert nem élt eleget, meglehetősen felelősségteljes fiatalember! A barátnőim azt mondják, hogy sokkal de sokkal nehezebb párt találni úgy, ha már az embernek van egy gyereke, mert a fiatal pasik általában a független lányokra pályáznak! Mennyire igaz ez az állítás? Puszta kíváncsiságból kérdezem! Ahogyan korábban is leírtam, nők is megoszthatják ezzel kapcsolatos tapasztalataikat!
2011. ápr. 24. 16:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Én biztos nem nevelném fel más zabigyerekét.
2011. ápr. 24. 18:20
 42/46 anonim ***** válasza:
27 éves nő vagyok.a nagy szerelmem 21 éves.ő elfogadott a gyerekemmel együtt.a gyerekem hozzám tartozik és ezt egy épp eszü ember belátja.és az h nekem már van gyerekem,nem zárja ki azt h idővel szüljek a szerelmemnek is egyet.és nem volt nehéz párt találni gyerekkel.csak jó helyen kell keresgélni.bár őt nem én találtam hanem ő talált engem.
2011. ápr. 24. 20:15
 43/46 anonim ***** válasza:

HA szereted, akkor miért hagyod, hogy befolyásoljanak a barátnőid? Ja persze kíváncsiság. De ha ennyire kíváncsi vagy, hogy más hogy áll a dolgokhoz, akkor valami nincs teljesen rendben a kapcsolattal. Talán csak félsz, hogy elhagy, mert fiatal. Talán így lesz, talán nem. Lehet valaki 20 évesen is érett és felelősségteljes és lehet 35 évesen is felelőtlen és hülye.

A kérdésre válaszolva: ez nálam kizáró ok lenne. Főleg, ha az illető még nagyon fiatal. Én a más kölykét nem fogom felnevelni. Ha meg szeretnék közös gyereket, akkor meg jön azzal, hogy ő neki már elég a meglévő. Nem beszélve, arról, hogy sosem tudnám betölteni az apja helyét, lehetek én akármilyen rendes ember. Mi van ha az igazi apja meg mindent megtesz, hogy ellenem nevelje a gyereket? És még ehhez hasonló kérdések. Úgyhogy köszönöm szépen, de ebből nem kérek. Ha valaki gyereket akar, akkor legyen 100%-ig biztos a dolgában és ne egy kisbabával akarjon új pótapát keresni, mert nagyon nehéz dolga lesz.

2011. ápr. 24. 21:42
 44/46 anonim ***** válasza:
Igazad van abban, hogy nem vagyok tisztában az anyagi helyzeteddel. Az én szüleim is fiatalok voltak, 23 évesek mikor születtem. Azonban abban az időben, még elég volt ha elvégeztél egy szakközépiskolát, vagy szakmunkásiskolát, emellett ők is burgonyát termeltek, és vitték a TSZ-ekbe. Így 22 évesen már munkatapasztalat, és életre nevelten tudtak gondolni a gyermekvállalásra. Nem rossz indulatból írom, ismétlem magam, csupán leírom a szemléletem, hogy én mit tisztelek. A mai világban egy gimnázium, vagy szakközépiskola semmit sem ér, sőt sok diploma sem, erre vagy rájössz, vagy már tudod, vagy szerencsés leszel és el tudsz helyezkedni. Szerintem a mai világban 20 évesen érettségivel, és befejezetlen főiskolával nehéz érvényesülni, mert érettségije mindenkinek van majdnem. Persze jó ha fiatalon szülsz, mert fiatalos lendülettel tudod nevelni, nem öregszel meg mire felnő, de számomra ennyi a pozitívum. Ha az én barátnőm 20 évesen kitalálná, hogy gyereket szeretne, akkor nagyon gyorsan lebeszélném. Fejezze be szépen az iskolát, kóstoljon bele az életbe, mert ha 20 évesen szül, akkor utána 22-23 évesen nehéz lesz ám visszamenni a pad mögé, tanulni még pár évet, majd ezen a munkaerőpiacon munkát találni gyerekkel. lehet, hogy én nem vagyok optimista ezzel kapcsolatban, de nem szeretem a bizonytalan helyzeteket. Neked sok egészséget kívánok, erőt és kitartást. Ha mást nem, gondoltam annyit értékelsz bennem, hogy őszintén kifejtem a véleményem, nem pedig 2-3 szóval elkezdelek provokálni.
2011. ápr. 24. 21:44
 45/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, ez a fajta véleménykifejtés már sokkal jobban tetszik és értékelni is tudom! Ez teljesen korrekt volt. Egyébként a baba nem tervezett volt én sem most szerettem volna még gyereket, de ha már így alakult szóba sem jöhetett nálam az abortusz. Egyébként igen, tapasztalom, hogy a diploma sem ér semmit, Édesanyámnak is van de sehol sem kap munkát ... Mi a párommal külföldön szeretnénk szerencsét próbálni ha itt semmiféleképp nem sikerül elhelyezkednünk. Neki külföldön élnek rokonai, ez már előny és talán tudnának segíteni, nekik ugyanis nagyon jól megy a soruk, meglehetősen irigylésre méltó életet élnek! Köszönöm a jókívánságaidat, örültem nekik! :) Hasonlókat kívánok Neked is!

Egyébként az egyik korábbi válaszolónak mondanám, hogy igen ... néha van bennem egy kis félelem, hogy talán a párom egyszer elhagy, mert még fiatal. De nem kényszerítettem bele ebbe a helyzetbe, Ő nagyon-nagyon szerette volna ezt a babát megtartani minden ellene szóló érv mellett is! Én Vele szeretném leélni az életem, tehát abszolut nem emiatt tettem fel a kérdést, hogy na akkor ha Ő nem jön össze, majd keresek mást. Remélem soha nem kell majd mást keresnem. Eddig úgy néz ki, hogy nem kell de ki tudja, hogyan alakul a jövő. Csak remélni merem, hogy boldoggá tudom majd tenni és sosem fog másra vágyni! :)

2011. ápr. 24. 23:21
 46/46 anonim ***** válasza:
Szia!Sok szerencsét szeretnék neked kivánni,valamint jó egészséget a kisbabádhoz!:))Ha jó a kapcsolatotok,ne agyalj azon,mi lesz ha elhagy a párod.Az,hogy fiatalok vagytok nem jelenti azt,hogy nem fogtok együtt maradni.Ha szeretitek egymást minden nehézséget átvészeltek együtt.Mi a párommal 24 évesek voltunk amikor jött a baba,persze mi sem terveztük,és albérletben éltünk (élünk a mai napig).A kislányunk most megy elsőbe ősszel,a párommal tökéletes a kapcsolatunk!;)Anno nekünk is voltak rosszakaróink akik hangoztatták,hogy nem fogunk együtt maradni,azóta büszkén mondom,hogy már 10 éve lesz a nyáron,hogy együtt vagyunk.Az meg,hogy albérletben vagyunk?Én nem is szeretnék Magyarországon lakáshitelt felvenni,isten ments ,hogy ilyen terhet vegyek a nyakamba :/!Szerencsére mindketten dolgozunk,a kislányunk semmiben nem szenved hiányt,a kapcsolatunk pedig működött,és működni is fog!:))Az meg,hogy ha valaki egyedül marad egy gyermekkel nem jelenti azt,hogy nem lesz ismét párja.Ha valaki szeret valakit,elfogadja gyermekestől ,kutyástól stb!A barátnőmnek ikrei vannak,mégis elfogadta őt egy férfi és a gyermekeivel együtt imádja őt!Ne aggódj,minden jót!:))
2011. ápr. 25. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!