Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! (elsősorban 20 és 30 év közöttiek, de nők is leírhatják tapasztalataikat) Ti összejönnétek egy lánnyal akinek már van gyermeke?
HA szereted, akkor miért hagyod, hogy befolyásoljanak a barátnőid? Ja persze kíváncsiság. De ha ennyire kíváncsi vagy, hogy más hogy áll a dolgokhoz, akkor valami nincs teljesen rendben a kapcsolattal. Talán csak félsz, hogy elhagy, mert fiatal. Talán így lesz, talán nem. Lehet valaki 20 évesen is érett és felelősségteljes és lehet 35 évesen is felelőtlen és hülye.
A kérdésre válaszolva: ez nálam kizáró ok lenne. Főleg, ha az illető még nagyon fiatal. Én a más kölykét nem fogom felnevelni. Ha meg szeretnék közös gyereket, akkor meg jön azzal, hogy ő neki már elég a meglévő. Nem beszélve, arról, hogy sosem tudnám betölteni az apja helyét, lehetek én akármilyen rendes ember. Mi van ha az igazi apja meg mindent megtesz, hogy ellenem nevelje a gyereket? És még ehhez hasonló kérdések. Úgyhogy köszönöm szépen, de ebből nem kérek. Ha valaki gyereket akar, akkor legyen 100%-ig biztos a dolgában és ne egy kisbabával akarjon új pótapát keresni, mert nagyon nehéz dolga lesz.
Köszönöm szépen, ez a fajta véleménykifejtés már sokkal jobban tetszik és értékelni is tudom! Ez teljesen korrekt volt. Egyébként a baba nem tervezett volt én sem most szerettem volna még gyereket, de ha már így alakult szóba sem jöhetett nálam az abortusz. Egyébként igen, tapasztalom, hogy a diploma sem ér semmit, Édesanyámnak is van de sehol sem kap munkát ... Mi a párommal külföldön szeretnénk szerencsét próbálni ha itt semmiféleképp nem sikerül elhelyezkednünk. Neki külföldön élnek rokonai, ez már előny és talán tudnának segíteni, nekik ugyanis nagyon jól megy a soruk, meglehetősen irigylésre méltó életet élnek! Köszönöm a jókívánságaidat, örültem nekik! :) Hasonlókat kívánok Neked is!
Egyébként az egyik korábbi válaszolónak mondanám, hogy igen ... néha van bennem egy kis félelem, hogy talán a párom egyszer elhagy, mert még fiatal. De nem kényszerítettem bele ebbe a helyzetbe, Ő nagyon-nagyon szerette volna ezt a babát megtartani minden ellene szóló érv mellett is! Én Vele szeretném leélni az életem, tehát abszolut nem emiatt tettem fel a kérdést, hogy na akkor ha Ő nem jön össze, majd keresek mást. Remélem soha nem kell majd mást keresnem. Eddig úgy néz ki, hogy nem kell de ki tudja, hogyan alakul a jövő. Csak remélni merem, hogy boldoggá tudom majd tenni és sosem fog másra vágyni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!