Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! (elsősorban 20 és 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! (elsősorban 20 és 30 év közöttiek, de nők is leírhatják tapasztalataikat) Ti összejönnétek egy lánnyal akinek már van gyermeke?

Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok és jelenleg babát várok. Félreértés ne essék, nagyon szeretem a páromat és Ő is engem. De sokszor mondják nekem a barátnőim ill. ismerősök, hogy ne vegyek rá mérget, hogy Ő életem végéig mellettem fog maradni mert Ő is 20 éves, még meglehetősen fiatal! Én ezt nem így gondolom, 100%ig biztos vagyok benne, hogy ha elhagyna akkor nem azért tenné mert nem élt eleget, meglehetősen felelősségteljes fiatalember! A barátnőim azt mondják, hogy sokkal de sokkal nehezebb párt találni úgy, ha már az embernek van egy gyereke, mert a fiatal pasik általában a független lányokra pályáznak! Mennyire igaz ez az állítás? Puszta kíváncsiságból kérdezem! Ahogyan korábban is leírtam, nők is megoszthatják ezzel kapcsolatos tapasztalataikat!
2011. ápr. 24. 16:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Ha megkedvelek valakit, akkor azt mindenével együtt fogadom el.
2011. ápr. 24. 16:44
 12/46 anonim ***** válasza:
0%
Én nem. Kizárt dolog, h tényleg tetsszek vkinek, szal tudnám, h csak pótapukára van szüksége az illetőnek, meg aki eltartja őket. 25/F
2011. ápr. 24. 16:51
 13/46 A kérdező kommentje:
Miért én milyen vagyok?:) Feltettem egy kérdést, leírtam utána, hogy mik a céljaim az életben és, hogy mik fontosak számomra és Te egyből megállapítottad, hogy én milyen vagyok?:) Neked aztán különleges képességeid vannak ám.
2011. ápr. 24. 16:53
 14/46 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy tűnik egyes válaszadók teljesen félreértenek engem. 1. Erre csupán kíváncsi voltam, nem tudom miért olyan nagy bűn ez, mást is foglalkoztatnak különböző kérdések?? 2. Ha van egy egyedülálló nő, akinek gyereke is van, az már csak pótapukát kereshet? Az már fel sem merülhet, hogy társra vágyik mint minden normális ember? Én általában normális válaszokat adok a kérdésekre, megértő vagyok és tényleg igyekszem segíteni az embereken, de ha én teszek fel egy kérdést ami csupán csak a mai világ gondolkodásával, megítélésével kapcsolatban érdekel akkor már is ér 1-2 támadás, holott itt senki nem állíthatja magáról, hogy ismerne engem és még a kérdés sem fölháborító, semmilyen rossz szándékot, cselekedetet nem tartalmaz!
2011. ápr. 24. 16:56
 15/46 anonim ***** válasza:
miért,olyan csunya vagy hogy kizárt dolognak tartod?ha meg annyira csunya vagy ne válogass:Pegy gyereknek nem pótapára van szüksége,minden gyerknek van apja megy anyja..sok egyedülállo nő vanés el vannak egy pasi keresete nélkül is még ha nehézkesen is..
2011. ápr. 24. 16:57
 16/46 A kérdező kommentje:
Az a válaszadó aki pedig azt írta, hogy főleg nem olyannal mint én, az nyugodtan megindokolhatja a válaszát, kíváncsi lennék rá, hogy hogyan is alkot véleményt egy teljesen vadidegen emberről, már ha egyáltalán megtudja indokolni!
2011. ápr. 24. 16:58
 17/46 anonim ***** válasza:
0%
Felelőtlen, nyakamat rá merem tenni, hogy a srác úgy le fog lépni, mint a sz*ar vagy ha nem nekiáll ku*rvázni meg bulizni, te meg majd maradsz a gyerekkel otthon.
2011. ápr. 24. 16:59
 18/46 A kérdező kommentje:
De olvassatok már mielőtt válaszoltok, akkor mi értelme van?:) Én nem vagyok egyedülálló, ahogy azt már 100x leírtam csak kíváncsiságból kérdeztem meg ezt, a korábbi válaszaimban már leírtam ezt. Érdekel a mai világ társadalmának gondolkodása, megítélése! Egyébként nem, nem tartom magam csúnya lánynak, extra bombázónak sem, átlagos lánynak vélem magam! Na hát ezentúl itt kétszer is meggondolom, hogy milyen kérdést teszek fel és milyet nem :)
2011. ápr. 24. 17:00
 19/46 A kérdező kommentje:
Felelőtlen???? És ezt mégis mire alapozod?:D:D:D Mi is utalt itt arra h én az lennék? Azért vagyok felelőtlen mert bár felsőoktatásban tanulok még, ha már jött egy baba akkor megtartom és felnevelem?:) Ez Neked a felelőtlenség? Szerintem éppen ellenkezőleg. Ez a felelősségvállalás. Mindketten felelősséget vállalunk érte.
2011. ápr. 24. 17:01
 20/46 anonim ***** válasza:
Figyelj, szeret a párod és te is őt. Ráérnél akkor kérdezősködni, ha ez nem így lenne. Ezen vannak kiakadva a többiek is. Szted mit szólna a párod, ha észrevenné ezt a kérdést? Biztosan rosszul esne neki. Ne keresd magadnak a bajt!
2011. ápr. 24. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!