Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! (elsősorban 20 és 30 év közöttiek, de nők is
leírhatják tapasztalataikat) Ti összejönnétek egy
lánnyal akinek már van gyermeke?
Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok és jelenleg babát várok. Félreértés ne essék, nagyon szeretem a páromat és Ő is engem. De sokszor mondják nekem a barátnőim ill. ismerősök, hogy ne vegyek rá mérget, hogy Ő életem végéig mellettem fog maradni mert Ő is 20 éves, még meglehetősen fiatal! Én ezt nem így gondolom, 100%ig biztos vagyok benne, hogy ha elhagyna akkor nem azért tenné mert nem élt eleget, meglehetősen felelősségteljes fiatalember! A barátnőim azt mondják, hogy sokkal de sokkal nehezebb párt találni úgy, ha már az embernek van egy gyereke, mert a fiatal pasik általában a független lányokra pályáznak! Mennyire igaz ez az állítás? Puszta kíváncsiságból kérdezem! Ahogyan korábban is leírtam, nők is megoszthatják ezzel kapcsolatos tapasztalataikat!
Honnan a francból veszitek, hogy a kérdezőnek nincs hová szülni és hogy nincs pénzük???? Attól, hogy most az országban nem a legjobb a helyzet még nem mindenki él rosszul.
2011. ápr. 24. 17:38
32/46 A kérdező kommentje:
Igen, én leírtam, hogy mit gondolnak a barátnőim, de ha a szándék meglenne arra, hogy ismerkedjek, akkor már léptem volna effelé, de mivel semmilyen ilyen jellegű szándékom nincs, ezért nem fogok! Azt meg hagy döntsem már én el, hogy mennyire is vagyok tapasztalt és mennyire nem. Semmit nem tudsz az életemről de ilyen nagy szavakkal dobálózol, hogy iskolázatlan és tapasztalatlan! Egyébként pedig tény, hogy sokkal jobb lett volna ha a baba később jött, de a baba jött és én nem vagyok túlzottan abortuszpárti ember (ez már talán elárul rólam valamit!) Éppen ezért megtartottuk a babát! Senkinek nincsen joga emiatt ítélkezni fölöttem, avagy felülbírálni a döntésemet!
2011. ápr. 24. 17:40
33/46 A kérdező kommentje:
* később jött volna
2011. ápr. 24. 17:41
34/46 A kérdező kommentje:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:38
Erről beszélek én is, hogy olyan dolgokkal dobálóznak a kedves válaszadók, hogy az álam leesik, olyan dolgokat tudnak rólam, amit még én sem tudok magamról. :) Nem tudom honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy látatlanban megítéljék akár a jellememet, akár az anyagi helyzetemet, holott semmit nem írtam le róla! De már olyanokkal támadnak, hogy én eltartót keresek, felelőtlen vagyok, iskolázatlan és tapasztalatlan, amikor fogalmuk sincs róla, hogy ezidáig miket tapasztaltam meg, vagy, hogy milyen dolgokon mentem keresztül!
2011. ápr. 24. 17:44
35/46 anonim válasza:
Én meg sem lepődöm rajta, a gyk-n mindig ez megy. Itt utálják azt,akinek fiatal létére idősebb a párja, mert akkor nekik ki marad, utálják, aki nem kenyéren és vízen él (nézz bele pár kérdésbe, mindenhol ott lesz,hogy "de jól megy egyeseknek"), utálják az egyetemistákat,mert köztük is vannak hülyék és utálják akinek fiatalon lesz családja, mert ami számukra elképzelhetetlen az biztos másnak is az. Szóval ne vedd a szívedre, tiszteletreméltó és becsülendő, amit teszel!
2011. ápr. 24. 17:47
36/46 anonim válasza:
Olyan szavakkal dobálózok amiket gondolok, nekem nem kellenél, és ehhez nekem elég ennyi információ. De ismétlem, ez csak 1 vélemény, az már a te bajod, hogy neked az én véleményem ennyire számít, hogy megpróbálod elmondani hogy mit fogsz csinálni, hogy ne úgy legyen. Picit érdekes idősebb szemmel a soraidat olvasni.
Picit mesélek még. Van nem 1 olyan régi osztálytársam akinek azóta már gyermeke van, ami nem baj. De anyukájánál lakik 25 évesen, küszködik a gyerekneveléssel, a főiskola folytatásával (ez sem olyan egyszerű ám), utána a munkahely kereséssel, majd a fiúja elhagyja úgy 60%-át, és ott áll a sarokban a gyerekkel az osztálytalálkozón. Neked nem kívánok ilyet, és senkinek sem. Te meg értelmezd amit én írok. Sokkal jobb így élni mint én, hogy megtervezem, felépítem a jövőm. Én saját erőmből, nem gazdag családba beleszületve fogom megvásárolni hamarosan a házam, az autóm már megvan. Azután jöhet a gyerek, és nem is fogok sem az anyagiakon, semmi más olyan problémán idegeskedni mint ti (lehet).
2011. ápr. 24. 17:52
37/46 A kérdező kommentje:
Elmondhatod amit gondolsz senki nem gátol meg benne, de olyat ne állíts ami nem úgy van. Ahogyan megint csak általánosítasz, hogy általában hogyan alakulnak ezek a történetek. Köszönöm, hogy nem kívánsz ilyet nekem, ugyanis én sem így szeretném alakítani az életem, ezért mindent megfogok tenni! Ha mégis másképp alakul én tudni fogom, hogy minden lehetséges dolgot megtettem!
2011. ápr. 24. 17:55
38/46 anonim válasza:
Én nem utálom, aki nem érti, hogy mit beszélek.
A kérdező megkérdezte, hogy: Ti összejönnétek egy lánnyal akinek már van gyermeke?
Leírtam a véleményem. Ha nem tetszik a véleményem akkor miért provokálsz? miért kérdezted meg a véleményünket?
Töröltem a kérdést. Kérdezd meg attól a kérdésedet, aki azt a választ fogja adni, ami neked szimpatikus. Szüld meg nyugodtan, mindenkinek kelleni fogsz, senki sem fog visszautasítani, már bánom, hogy azt mondtam...
2011. ápr. 24. 17:57
39/46 anonim válasza:
Nem azzal volt a baja, hogy, hogy elmondtad neki a véleményed, én is azt mondtam, hogy nem kellenek a férfiaknak a gyerekes nők, hanem az a baja, hogy fogalmad sincs van-e háza, hogy be van-e biztosítva anyagilag, mégis győzködöd róla, hogy te nem gazdag családba születtél és te csinálod jól, mert van autód és lesz házad. Honnan tudod,hogy neki nincs?Honnan tudod, hogy nincs biztosítva már 18 éves kora óta az egész élete? Anyukám 22 évesen szült engem, apa 24 volt, a mai napig házasok és a világ legjobb szülei! Nincs annál jobb érzés, hogy fiatal vagyok és a szüleim is fiatalok.
Nem csak a rossz van.
2011. ápr. 24. 18:01
40/46 A kérdező kommentje:
Na én pont nem az a fajta vagyok, aki nem tudja elfogadni ha olyan választ írnak ami esetleg nem a leg pozitívabb. Ha észrevennéd, az első 3 válasz kapásból az volt, hogy nem, nem soha, kizárt! De mégsem írtam semmi támadó jellegűt, inkább azt gondoltam magamban, hogy azok a válaszok érkeztek amelyekre számítottam. Én már csak azután kezdtem el megvédeni magam amikor olyan dolgokat vágtak hozzám, amelyeket sem jogosnak sem igaznak nem éreztem! Most is elfogadom ha valaki olyan választ ad, hogy nem és meg is indokolja azt! Neked sem véletlenül írtam azt amit, ugyanis Te rögtön azzal jöttél, hogy iskolázatlan vagyok aztán pedig azzal, hogy nincs munkatapasztalatom! Amit én nem éreztem igaznak! Még akkor sem éreztem volna annak, ha nem tanultam volna tovább, hiszen attól mert esetleg valaki csak gimnáziumot/szakmunkásképzőt/szakiskolát ... stb. végzett el és utána esetleg elment dolgozni attól én még nem nevezném iskolázatlannak! De én ráadásul még tovább is tanultam. Teljes mértékben igazad van azzal kapcsolatban, hogy még nem fejeztem be, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogom. :) Semmilyen utálatról nincsen itt szó... Ahhoz pedig teljes mértékben jogom van, hogy megvédjem magam ha olyan "vádak" érnek amelyek egyáltalán nem valósak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!