Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! (elsősorban 20 és 30 év közöttiek, de nők is
leírhatják tapasztalataikat) Ti összejönnétek egy
lánnyal akinek már van gyermeke?
Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok és jelenleg babát várok. Félreértés ne essék, nagyon szeretem a páromat és Ő is engem. De sokszor mondják nekem a barátnőim ill. ismerősök, hogy ne vegyek rá mérget, hogy Ő életem végéig mellettem fog maradni mert Ő is 20 éves, még meglehetősen fiatal! Én ezt nem így gondolom, 100%ig biztos vagyok benne, hogy ha elhagyna akkor nem azért tenné mert nem élt eleget, meglehetősen felelősségteljes fiatalember! A barátnőim azt mondják, hogy sokkal de sokkal nehezebb párt találni úgy, ha már az embernek van egy gyereke, mert a fiatal pasik általában a független lányokra pályáznak! Mennyire igaz ez az állítás? Puszta kíváncsiságból kérdezem! Ahogyan korábban is leírtam, nők is megoszthatják ezzel kapcsolatos tapasztalataikat!
Nekem van egy ismerősöm aki 22 évesen egy gyermekes anyukával jött össze. A lány annyira kihasználja a fiút, hogy azt már le sem merem írni, és emellett még jól az arcába is dörgöl egy-két dolgot, hogy eszébe se jusson kilépni a kapcsolatból. Persze, biztosan te nem leszel ilyen, ha... De én már csak azért sem kezdenék el veled ismerkedni, mert egy 20évesen iskolát félbehagyott, munkanélküli, iskolázatlan hölgy leszel 1 gyermekkel, akit elvársz, hogy "tartsak" el.
2011. ápr. 24. 17:17
22/46 A kérdező kommentje:
Megmondtam Neki is, hogy kíváncsiságból megkérdeztem, nem titkoltam soha el semmit előle, ahogyan Ő sem előlem. Egyáltalán nem haragudott érte, Ő nem szereti ezt az oldalt mert sok érdekes gondolkodású ember van itt ... Egyébként biztos vannak Neki is olyan gondolatai amik foglalkoztatják és esetleg a haverokkal meg is beszéli ezt, attól mert nem itt kérdezi meg de én ezért nem fogok Rá megharagudni. Fiatalok vagyunk és természetes, hogy sokminden érdekel bennünket, kíváncsiak vagyunk! De ettől még sosem csaltam meg, nem randizgatok más fiúkkal, nem érdeklődöm más fiúk iránt ahogy Ő sem. Mindig hűséges és jó voltam hozzá... Nem értem, hogy miért olyan nagy bűn az, hogy kíváncsi voltam erre?
2011. ápr. 24. 17:18
23/46 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy félbehagyom az iskolát??? Le volt ezt írva valahol? Már megbeszéltem a tanáraimmal és egyéni tanrend szerint fogok tanulni, mert elmondták, hogy borzasztóan nagy felelőtlenség lenne otthagyni a főiskolát ha már elkezdtem! Na látjátok ezért nem kellene rögtön minden fontosabb információ nélkül elítélni egyetlen embert sem, mert ítélkezni mindenki tud anélkül, hogy bármit is tudna a kérdezőről! Egyébként attól mert van 1! ilyen nő akit ismersz, aki így bánik a párjával attól nem kell azt gondolni, hogy mindegyik ilyen? De innentől a kérdést lezártam mert úgy tűnik, hogy egyetlen normális választ sem kapok rá, ráadásul még olyan dolgokkal illetnek, ami mégcsak nem is igaz!
2011. ápr. 24. 17:21
24/46 anonim válasza:
"Ha van egy egyedülálló nő, akinek gyereke is van, az már csak pótapukát kereshet? Az már fel sem merülhet, hogy társra vágyik mint minden normális ember?"
De felmerülhet, csak nem nálam, mert én társként nem kellek senkinek.
2011. ápr. 24. 17:22
25/46 anonim válasza:
Már ne is haragudj de nem akartalak megsérteni. Magad mondod, hogy az iskoládat még nem fejezted be, tehát szakmád MÉG nincs, MUNKATAPASZTALATOD MÉG nincs. De gyereked az már lesz. Nem ismerlek, és nem is szeretnélek így megismerni. Én nem így képzelem el a jövőm, és ez csak az én véleményem. Ne sértődj meg, én nem rossz szándékból írtam.
2011. ápr. 24. 17:26
26/46 A kérdező kommentje:
És azt miből gondolod, hogy munkatapasztalatom még nincs?:) Dolgoztam már, igaz, hogy csak diákmunkán, de 8 órában dolgoztam több éven keresztül, gyári munkát! (Általában heti 3-4 alkalommal, 3 műszakban!) Az iskolát MÉG nem fejeztem be, de befogom fejezni mert tudom, hogy képes vagyok rá, nem vagyok buta lány! Tehát nem leszek iskolázatlan. Egyébként pedig én egy szóval sem írtam, hogy én szeretnék Veled megismerkedni, ahogyan azt sem, hogy bárki mással esetleg, tehát nem tudom honnan a feltételezés?:)
2011. ápr. 24. 17:30
27/46 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de amikor egy férfi családot akar, akkor saját családot szeretne, nem pedig belecsöppenni egybe. Nem igen kapósak a gyerekes nők.
A többieknek, akik pedig egy ártatlan kérdés miatt támadják a kérdezőt:
Tervezzétek nyugodtan a tökéletes életet, szüljetek öregen,úgyis az a menő. Nemhogy örülnétek,hogy van valaki, aki fiatalon be mer vállalni egy gyereket és nem csak öregeket, hanem gyerekeket is látni az utcán! Én becsülöm érte,a tanulmányai folytatásáért pedig méginkább.
Szégyelljétek magatokat egytől egyig!
2011. ápr. 24. 17:33
28/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2011. ápr. 24. 17:35
29/46 anonim válasza:
A feltételezést magad kérdezted a kérdésedben.
"A barátnőim azt mondják, hogy sokkal de sokkal nehezebb párt találni úgy, ha már az embernek van egy gyereke, mert a fiatal pasik általában a független lányokra pályáznak!"
Látod, mondom, hogy iskolázatlan vagy, és tapasztalatlan.
Inkább keresek olyat aki hasonlóan gondolkozik mint én. Nekem tisztességes munkából lesz 28 évesen házam, és azt tudom mondani a páromnak, hogy látod, én ezért dolgoztam eddig, és nem a baba a legfontosabb, hanem, hogy legyen hova szülni.
2011. ápr. 24. 17:36
30/46 anonim válasza:
Nincs mit :) Nálunk is vannak kisbabások a suliban. Nem kell aggódnod nem olyan nehéz a gyereknevelés, mint ahogy egyesek lefestik. Ismerek olyat, aki tanul és dolgozik kisbaba mellett, szóval nyugi, menni fog:) És tényleg öröm látni, hogy végre egy fiatal párnak is lesz babája :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!