Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves létemre 6 éve nincs barátom. Min kellene változtatnom?
15-16 éves koromban volt az első és egyben utolsó barátom, fél évig tartott, kihűlt, vége lett. Akkor önbizalommal töltődtem fel, azt hittem, ha volt már egy pasim, hát majd lesz több.
Nem így lett... azóta egyetlen pasim sem volt. De nem is ez a legszomorúbb az egészben, mert elvagyok egyedül. hanem az, hogy egyáltalán nem kellek senkinek. Szó szerint. Olyan semleges vagyok a fiúk/férfiak számára, úgy néznek át rajtam, mintha narancssárga batikolt gatya lenne rajtam. Nyomorult érzés. Mert mikor veszek csini ruhákat és teljes puccba dobom magam (mármint szolidan, de szépen), akkor is, rám néznek és rögtön elnéznek. Semmi reakció. És ez rossz.
Oké, a szint mindig lejjebb és lejjebb csúszott. Bevallom töredelmesen, hogy régen, tinikoromban nagyon magasra tettem a lécet. Most is megvan a szint, ami alá nem mennék, és ehhez ragaszkodom. És pont az a szar, hogy még a legrondább srác sem néz rám a buszon :(
Tudom, hogy a hozzáállás nem mindig jó. Sokat görcsöltem hogy miért nincs pasim. Aztán elfogadtam. Boldog vagyok egyedül. Csak az hiányzik, hogy a lehetőség sincs meg, hogy egyáltalán lehessen barátom. Szűz vagyok igen bevallom ezt is.
HELP me :(
Amúgy gondolom a súlyomra irányuló kérdéseket félretéve, nem vagyok túlsúlyos. Normál a testalkatom. Nem vagyok elöl deszka hátul léc, de a másik véglet sem.
Itt sokan szerintem rosszul értelmezik a kérdést.
Mint azt a kérdező is leírta nem okoz számára problémát hogy szűz, a gond ott kezdődik hogy nem talál párt magának, pontosabban őt nem szeretné senki párjának ha jól értelmezem.
Hát vagy megpróbálsz te is kezdeményezni , vagy interneten próbálsz megismerni valakit.
Mind a 2-nek megvan a maga előnye és ugyan akkora hátránya is.
hűűű visszaolvastam az összes hozzászólást... azóta jó sok idő eltelt. persze úgyse nézi már senki ezt a kérdést, de azért leírom a fejleményeket.
barátom azóta sincs, viszont időközben betöltöttem 22-öt :D
viszont mikor kint gyakornokoskodtam nyáron egy tengerparti hotelben, akkor a (nős) főnököm szeretett volna lefektetni. ez nagyon imponáló volt nekem, önbizalom hiányos libának... de csak szeretett volna. nem jött össze neki, de nem is bánom.
23 éves lettem és van változás :)
Az elmúlt évben randiztam 7 sráccal, mindegyik akart volna többet, de közülük csak kettővel jöttem össze, az elsővel hamar véget ért, másodikkal 2 hó után. Most január elején összejöttem a jelenlegi barátommal, vele úgy érzem meg van az összhang :) Úgy tűnik csak várni kellett! Talán túl sokat is... sok mindenről lemaradtam és még tanulom a párkapcsolati dolgokat, köztük a szexuális dolgokat is, de jobb később mint soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!