Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg csak az ilyen kis emos/vasalthajú cica fiúk jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Mert már egyre többször történik meg velem az, hogy egy ilyen fiú miatt szakít velem egy lány, és nem tudom elhinni, hogy tényleg ez a férfi ideál, én nem akarok ilyen lenni.2011. ápr. 24. 13:54
11/13 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyenek:S Én a férfias férfit szeretem! Csak sajnos a korosztályomban ilyenek nincsen.Úgyhogy lemondhatok róluk.
18l
12/13 BubbleBumm válasza:
Nem azt mondom, hogy nem jön be, de ez a fertőzésbe átment valami már nem módi nálam. Persze, vannak akik jól néznek ki, bár többségük ilyen "mindjárt összetörik" féle.
17L
13/13 anonim válasza:
Igen ez érdekes, hogy most már egyre több olyan párt látok, hol a csaj vastagabb mint a fiú:P De hogy miért kezd l ez hódítani nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!