Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egyre bonyolultabb. mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egyre bonyolultabb. mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, 2 éve járunk. Sosem volt minden teljesen rendben, sokat veszekedtünk, nem nagyon értjük meg egymást. De szeret, csak ezt nem mindig mutatja ki. és itt nem a szavakra gondolok, mert azt már el se merem várni, hanem a tettekre. Na mindegy. Szóval egyszer csak azt mondtuk, hogy vége, úgy tűnt sikerült békében elválni, aztán kis idő múlva kikelt magából, és elkezdett haragudni rám. Nem köszönt, stb. Nem hagytam annyiban, meg akartam vele beszélni, hogy mi a baja. A vége persze megint az lett hogy összeborulás, kibékülést, stb. Csakhogy eközben valaki nekem izgatja a fantáziám... Voltak kósza pillantások, azok az összetéveszthetetlen fajták. Aztán mintha elvetette volna magában ezt a gondolatot, távolabb kerültünk egymástól. Azt tudni kell róla, hogy mindent tiszteletben tart, így mások kapcsolatát is. Amikor szakítottunk a barátommal (ő még ezt nem tudta), másnap furcsán viselkedett. Azelőtt mindig odajött beszélgetni, de most... láttam hogy felém fordul, de mégsem tudta rávenni magát hogy odajöjjön. Eléggé magam alatt voltam, ez mondjuk látható volt. Kicsit úgy éreztem, mintha még menekülne is előlem. Azóta nem találkoztam vele. De most hogy kibékültünk, megint ott tartok, mint előtte. Másra vágyom, de félek lépni. így sem jó és úgy sem jó, már nem is tudom eldönteni hogy melyik a kevésbé rossz... Olyan bizonytalan vagyok :(((

20/L

2011. ápr. 23. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Döntsd el mit akarsz. Egy olyan kapcsolatot, ahol nagyon nem érzed jól magad, vagy egy olyat, ami nem biztos, hogy kialakul. Biztos rossz, vagy a bizonytalanság.
2011. ápr. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!