Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lánynak megengednéd anyaként, hogy a párjánál aludjon?
mondtam, h szülőtől függ. nem azt mondtam, h oda megyek, ahova akarok! én ezt egy szóval nem mondtam. a szüleim elváltak, csak anyura számíthatok és nagyon jó a kapcsolatom vele. és akkor mi van, ha ott alszom nála és lefeküdtem vele? lehet, h ez úúúristen a felnőtteknek megdöbbető meg minden, de nekem nem, vegyék már észre, hogy teljesen más világot élünk, mint anno. nem azért feküdtem le vele, mert "divatos" meg mert "túl kell esni rajta", hanem azért, mert szeretem őt. gondolom, hogy önök, mikor fiatalok voltak, akkor huszonéves korukig őrizgették a szüzességüket. (persze biztos van ilyen is, de nem valószínű, hogy elnyomó többség)
"15 éves gyerek"
17/L vagyok,1 éve megengedte anyum h a páromnál aludjak.
:)
ha valóban szexelni akar, akkor úgyis megoldja! ha anya helybe képzelem magam..biztos nem rajonganék az ötletért..de inkább átgondolnám...mert ha megkér hogy nála szeretne aludni..legalább elmondja és tudom:)
ha meg nem engedném meg, úgyis megteszi akármikor akárhol..akárhányszor. így legalább tudok róla..és őszinte velem:)
csak mondanám, hogy manapság vannak olyan fiatalok, akik nem 16 évesen kezdik a nemi életet. vannak azok a tipikus 12-13-14 éves kislányok, akik, hogy menőbbnek érezzék magukat hányásik isznak a házibulikon, és összefekszenek mindenféle sráccal, ott aztán meg a smárolástól a szexig minden lehet.
akik pedig határozottan elzárkóznak az ötlettől, nagyon maradiak. a szexet nem tiltani kell. beszélni kell róla, hogy a gyerek el tudja dönteni, mikor érett meg rá, mert ha például ott alszik, akkor sem biztos hogy lefekszenek (jó 85%-ban biztos). ha a lány rendesen fel van világosítva, nem tabu ez otthon sem és a barátok között sem, akkor nagyon is el tudja dönteni, mikor szeretne kivel és mit csinálni.
a szex nem rossz, sőt nagyon is jó dolog! nyilván legjobb belátásod szerint neveled a gyereked, így nyilván nem lesz lelkibeteg attól hogy elveszti a szűzességét.
és vannak olyan lányok, akik nem olyanok, hogy "csak annak adom oda a szűzességem akibe szerelmes vagyok" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!