Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lánynak megengednéd anyaként, hogy a párjánál aludjon?
meg.
ha szexelni akar, megoldja. akárhol, akármikor. ha már cisnálja legalább biztos környezetben csinálja. kotonnal.
ideje elbeszélgetni vele erről, szintén megkérdezni hoyg akarja-e. és ha igen, venni neki kotont.
megakadályozni úgy sem tudod..
Én 16 évesen aludhattam először a pasimnál, akivel akkor olyan 1-2 hónapja jártunk. Nem történt semmi, mert nem akkor akartam vele először lefeküdni, hanem 4 hónap után. Nekem normálisak a szüleim nem traktáltak ezekkel a pszichopata szöveggel, hogy maradjak szűz házasság utánig, különben jajj oda minden, rögtön terhesség, nemibetegség stb... Mindketten leültek velem, elmondták mire számíthatok a szüzességem elvesztésekor, fizikailag, lelkileg, mire figyeljek, milyen védekezési módok vannak, vettek nekem óvszert, és egyáltalán nem tiltottak semmitől.
Nekem szép emlékeim vannak az elsőről, és szüleimnek is rögtön elmeséltem, így ők se maradtak ki semmiből és én is jól jártam. Én mindenkinek csak ezt tudom tanácsolni, ennél értelmesebb megoldás nincs, minthogy normálisan beszéljenek egymással a családtagok. :)
20L
ja inkább engedd el, minthogy a discoban csinálják a budiban, az nem vmi romantikus...
am a vőnekvaló hány éves?!
undorító, hogy a szülők úgy beszélnek rólunk mint egy netes játékban a karaktereikről :DDD
az első válaszolónak meg nyasgem :)
15/f
Nekem megengedte apám, bár nem is nagyon kérleltem, túl engedékeny. Azóta is együtt vagyok párommal.
Ha úgy érezném megbízható gyerekem van és őszinte velem, akkor megengedném.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!