Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lánynak megengednéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lánynak megengednéd anyaként, hogy a párjánál aludjon?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen:)
2011. ápr. 27. 16:55
 22/36 anonim ***** válasza:
16 éves korban ezt már meg "kell" engednie egy szülőnek. Hogy lesz e szex, azt úgy is az érintett felek döntik el, nem anyuci és apuci. Helyesebbnek tartom ezt a megoldást, mint a bujkálást és a hazudozást ("anya, megyek aludni a barátnőmhöz stb...)a mai világban ez már szinte elfogadott. Nekem annak idején 18 éves koromig tiltották, de sokszor anyáékat kijátszva a páromnál aludtam. Soha nem tudták meg. Ha nekik így jobb volt, ám legyen. Ha őszinte az ember nem értékelték, ha hazudtam, elengedtek... :S Nem lettem se terhes, se nemi beteg, se lelki sérült stb...
2011. ápr. 27. 16:56
 23/36 anonim ***** válasza:
59%
én 15/L vagyok barátom 18/F négy hónapja vagyunk együtt, már vvolt szex, anyu is tudja. és elenged. ez szülő függő sztem.
2011. ápr. 27. 17:10
 24/36 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti jó. Szerintem is meg kell engedni. Ha csak nem egy drogcsempész fegyverkereskedő alkoholista a barátja. 16 évesen már jó ha önállósodik, és olyan probléma se lesz hogy úgy érezné hogy rossz ha másnál akar aludni stb stb.
2011. ápr. 27. 17:43
 25/36 anonim ***** válasza:
NEM!!! 100 %, hogy szex lenne belőle.. hova fajul ez a világ :|
2011. ápr. 27. 18:35
 26/36 anonim ***** válasza:
uramisten és ha szexelnének, akkor mi lenne, kedves utolsó? :D:D idióta...
2011. ápr. 27. 18:38
 27/36 anonim ***** válasza:
Azért én arra is kíváncsi lennék,hogy mennyi ideje vannak együtt? Mert ha csak 1-2 hónapja,akkor még korai,mit akarnak majd később? Ha huzamosabb ideje,akkor szerintem meg lehet engedni,mert szexelni tudnak napközben is, az ott alvás nem oszt nem szoroz.Csak beszélgessetek el egy kicsit,normális hangon a dolgokról,hogy helyén legyen az esze!
2011. ápr. 27. 18:49
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Ha valaha lesz egy lányom 18 éves koráig sehová sem mehet sötétedés után, de előtte sem mindenhová.

Mire én eljutok odáig, hogy apa legyek, még betegebb lesz ez a világ.

2011. ápr. 27. 18:55
 29/36 anonim ***** válasza:
Hát ha már egy pár hónapja együtt vannak és ismerem a fiut is...akkor valószínű h megengedném,de csak akkor.
2011. ápr. 27. 18:59
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Csakis abban az esetben, ha normális körülmények közé, normális sráchoz megy.

Föntebb írt egy 15 éves gyerek, hogy így kezelik, meg úgy kezelik. Csak ott a bibi kis barátaim, hogy amíg apádanyád tartanak el, addig igenis ők mondják meg nagyrészt, hogy mit csináltok.

Persze tisztelet a kivételnek. Nagyon sok minden függ a gyerek-szülő kapcsolattól.

Egy felnőtt...

2011. ápr. 27. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!