Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta "ez nem működik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta "ez nem működik, ezért hagyjuk". Fogadjam el, vagy küzdjek érte?

Figyelt kérdés

Pár hónapja randizgattunk. :(

25/N

2011. ápr. 23. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

16:08 vok

utolsó vok...

oké, nem gusztustalan, és elhiszem, hogy nehéz!

Igazábol, azt tudod , azaz nem tudod elhinni, hogy ő nem szeret téged!

Az a baj hogy könyörögsz olyannak , aki maximum kihasználna még 1x utoljára, lefeküdne veled aztán pápá!

Mert max ezt tenné!

Az a gusztustalan, ha valaki nyalja egy pasi vagy egy nő lábnyomát, és közben a másik meg csak fintorog rá, és kiröhögi, és mindenki más is csak kiröhögi vagy sajnálja mert szánalmas!

Bocs a fogalmazásért!

Én fordítva voltam így, és én is nehezen tudtam elfogadni, hogy a lány már nem szeret, kis idő kellett hozzá, de ha ennyi akkor ennyi! Olyanra nicns szükségem akit csak én szeretek és a másik meg scak kihasználna vagy szánalomból lenne velem..

26/f

2011. ápr. 23. 17:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, épp azért nehéz elfogadni, mert azt hittem, kölcsönös a vonzalom. Ezért ért hidegzuhanyként a "szakítás". Holnapután lesz a névnapja, felköszönteni gáz lenne, mi? :(
2011. ápr. 23. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:

17:13-as vok

hát eléggé gáz lenne!

Kicsit nyalizásnak venné, és mosolyogna :)

Ne tedd, ezzel csak elvágnád magad!

Csak egy kétségbeesett lányt látna az egészben, elfogadná az ajándékot de nem lenne belőle semmi!

2011. ápr. 23. 20:45
 14/17 JulesM111 ***** válasza:

Csajszi, ne epekedj a srác után. Mikor olyat mondunk, hogy "ez nem működik, ezért hagyjuk", akkor ott a vége, másra vágyunk. /Vagy nem áll fel :) /

Tudom, ez most neked nem jó, pityogj egy pár napon át piciny párnádba, és ha kisiránkoztad magad vedd észre, hogy süt a nap :)

2011. ápr. 23. 20:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, fiúk. Azt hiszem, épp ilyen kemény válaszokra volt szükségem. Ilyenkor bezzeg jófejek vagytok, áááá. :)

köszi.

2011. ápr. 23. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:

nincsmit :)

miért máskor itt rosszfejek vagyunk??:)

Legalább őszinték vagyunk! És ilyenkor ez kell határozottság, és nem az h az ember veled együtt sírjon, hanem felébresszen....

Egy barátnő, lehet h neki állna vígasztalni és sírdogálni veled és megnéznétek a Titanicot...

2011. ápr. 24. 10:26
 17/17 A kérdező kommentje:

A barátnőm a Nem kellesz eléggé című filmre hívta fel a figyelmem. Jófej. :)

Én meg bőgök, egyszer majd csak jobb lesz.

Köszi még egyszer.

2011. ápr. 24. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!