Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta "ez nem működik, ezért hagyjuk". Fogadjam el, vagy küzdjek érte?
Pár hónapja randizgattunk. :(
25/N
16:08 vok
utolsó vok...
oké, nem gusztustalan, és elhiszem, hogy nehéz!
Igazábol, azt tudod , azaz nem tudod elhinni, hogy ő nem szeret téged!
Az a baj hogy könyörögsz olyannak , aki maximum kihasználna még 1x utoljára, lefeküdne veled aztán pápá!
Mert max ezt tenné!
Az a gusztustalan, ha valaki nyalja egy pasi vagy egy nő lábnyomát, és közben a másik meg csak fintorog rá, és kiröhögi, és mindenki más is csak kiröhögi vagy sajnálja mert szánalmas!
Bocs a fogalmazásért!
Én fordítva voltam így, és én is nehezen tudtam elfogadni, hogy a lány már nem szeret, kis idő kellett hozzá, de ha ennyi akkor ennyi! Olyanra nicns szükségem akit csak én szeretek és a másik meg scak kihasználna vagy szánalomból lenne velem..
26/f
17:13-as vok
hát eléggé gáz lenne!
Kicsit nyalizásnak venné, és mosolyogna :)
Ne tedd, ezzel csak elvágnád magad!
Csak egy kétségbeesett lányt látna az egészben, elfogadná az ajándékot de nem lenne belőle semmi!
Csajszi, ne epekedj a srác után. Mikor olyat mondunk, hogy "ez nem működik, ezért hagyjuk", akkor ott a vége, másra vágyunk. /Vagy nem áll fel :) /
Tudom, ez most neked nem jó, pityogj egy pár napon át piciny párnádba, és ha kisiránkoztad magad vedd észre, hogy süt a nap :)
Köszönöm, fiúk. Azt hiszem, épp ilyen kemény válaszokra volt szükségem. Ilyenkor bezzeg jófejek vagytok, áááá. :)
köszi.
nincsmit :)
miért máskor itt rosszfejek vagyunk??:)
Legalább őszinték vagyunk! És ilyenkor ez kell határozottság, és nem az h az ember veled együtt sírjon, hanem felébresszen....
Egy barátnő, lehet h neki állna vígasztalni és sírdogálni veled és megnéznétek a Titanicot...
A barátnőm a Nem kellesz eléggé című filmre hívta fel a figyelmem. Jófej. :)
Én meg bőgök, egyszer majd csak jobb lesz.
Köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!