Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta "ez nem működik, ezért hagyjuk". Fogadjam el, vagy küzdjek érte?
Figyelt kérdés
Pár hónapja randizgattunk. :(
25/N
2011. ápr. 23. 13:14
1/17 anonim válasza:
azt mondta h miért nem működik???
2/17 A kérdező kommentje:
Nem. ez is alig tudtam kihúzni belőle. Egyik percről a másikra változott meg, nem értettem mi van vele, és végül ezt mondta.
2011. ápr. 23. 13:18
3/17 anonim válasza:
Akkor hagyd ha csak randizgattok.
4/17 anonim válasza:
Annyi méltóság legyen egy emberben, mindegy hogy nő, vagy férfi, hogy ha elküldik, ne akarja vissza könyörögni magát.
5/17 anonim válasza:
Nincs értelme küzdeni, ha forditva lenne és a férfi küzd érted, talàn jobb lenne.
6/17 A kérdező kommentje:
Én már beleszerettem, és sokáig azt hittem, ez kölcsönös. Nem tudom, hogy hol romlott el, és ez megőrjít. :(
2011. ápr. 23. 13:26
7/17 JulesM111 válasza:
Szerintem terhes lettél, vagy esetleg az F-nek van egy másik sokkal szebb, és okosabb N-je, vagy F-je, mint te, és próbált téged finoman lekoptatni. Ha nem érted ezt a finomságot, akkor előbb-utóbb majd mondja neked, hogy húzz a pic.ába.
8/17 A kérdező kommentje:
Jules, nagyon kegyetlen vagy, de valószínűleg igazad van.
2011. ápr. 23. 15:38
9/17 anonim válasza:
Kaptál elég sok negatív választ!
Azaz , hogy felejtsd el!
Én is ezt mondom!
25 éves nő vagy, mit akarsz könyörögni , a lábát csókolni???
Megalázó!! Mind nőnek mind férfinak, ha egy olyan ember után könyörög és lelki beteg utána, aki már nem is szereti őt és csak elviseli!
Gusztustalan! Ami nem megy nem megy!
10/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, igazad van, hogy nem szabad olyan után futni, akinek nem kellek. De mivel szeretem, nehéz lemondani róla. és gondolkodom, pörög az agyam, hogy mit tegywk. ezt azért nem nevezném gusztustalannak.
2011. ápr. 23. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!