Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység hogyan lehet tenni ellene?
Ha valaki nagyon féltékeny azt hogy lehet leküzdeni? $ Nagyon szeretem őt, ő a nagy szerelmem akire mindig vártam és végre megtaláltam$$ csak van ez a féltékenység köztünk és emiatt volt sok veszekedés is nem olyan súlyosak, még egyikőnk se akarta elhagyni a másikat$ én nekem eszembe se jutna őt elhagyni mert imádom ő a legfontosabb nekem$ de ezt hogy lehetne leküzdeni? akit tud valamit írjon.
Bízom benne nagyon is de mégis féltem ő, mert ő az egyetlen aki nekem számít és nagyon fontos$ 18/L
Ha megbizol a masikban akkor nem kell feltekenynek lenni.
Es egy parkapcsolat szerintem a bizalmon alapszik.
Jo, kell az egeszseges feltekenyseg.Csak ugyelni kell h ne csapjon at "zaklatassa".
A féltékenység sokmindentől függ.
Ez egy természetes betegség ami akkor jön elő ha érzelmek fűződnek valakihez.
Lássuk a válasz:
IGENIS LE LEHET KÜZDENI!
Hogy hogyan, azt én most elárulom neked, hisz ezeken én is keresztül mentem és nekem sikerült megváltoznom.
1. BIZALOM! ( HA EZ NINCS MEG, AKKOR A BÜDÖS ÉLETBE NEM FOG MŰKÖDNI)
Ez az első lecke...
Ha nem bízol eléggé a párodban, (márpedig nem bízol) akkor ezt nagyon egyszerűen lehet orvosolni... a trükkök a következők.
1. csinálj egy új e-mail címet, regisztrálj be vele a facebook-ra, vagy bármilyen közösségi portálra amin szerepel a párod! Fontos h egy csinos leányzót regisztrálj, tölts fel képeket, és gyűjts ismerősököt, lehetőleg olyanokat akiket a barátod nem ismer, malyd dobd be a csalit!
Írj neki egy levelet, de vigyázz ne támadd le egyből, ne legyünk gyanakvóak!
Kezdjetek el türelmesen ismerkedni!
Nem szabad egyből megilyedni ha a barátod visszaír, csak légy türelemmel, és ha később már találkozásba, vagy esetleg más olyan dologba csöppentek bele ami egyértelművé teszi azt h a párod félrelép, akkor nincs miről beszélni...
Viszont ha ellenkezőleg történik, akkor nincs okod arra h ne bízz meg benne.
Ha ismered a barátod multját, és az elég negatívan hat rád, akkor nehéz lessz megbíznod benne.
Ilyenkor kell kiderítened h hajlandó e változni melletted, és erre a választ az előbb leírtakból, és hasonló csintevésekkel tuhatsz meg, és érhetsz el eredményt.
Ha bevállt a módszer, utánna engedd el szórakozni a barátaival, lássa h megbízol benne.
Ez több szempontból jó.
Elsősorban neked, hisz minnél többet engeded el, annál jobban tudod leküzdeni féltékenységedet, és egy idő után megszokod ami azt eredményezi hogy nem leszel féltékeny.
Másrészt a kapcsolatnak is jót tesz, hisz a párod érezni fogja h szereted és h bízol benne, ami a veszekedéseket is meggátolja.
Ha lelkiismeretes, akkor már csak azért sem fog megcsalni.
Ha ő az első szerelmed, akkor tudnod kell h később mikor lessz egy ujabb párkapcsolatod, már nem leszel olyan féltékeny, hisz tanulsz az előzőből.
Minden egyes ujabb kapcsolatnál enyhülni fog a féltékenység, bár ha egy pici van, az sose baj!
Ezt tapasztalatból írom, hisz amikor először voltam szerelmes egy lányba, én is iszonyatosan féltékeny voltam, de azóta több év telt el, és több kapcsolaton mentem keresztül. Remélem tudtam vmit segíteni.
SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!