Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy illik ezt Húsvétkor?

Figyelt kérdés

3 hónapja van egy párkapcsolatom, ő 18 én 17.

A pasim nyílván eljön meglocsolni és azon gondolkoztam hogy ilyenkor illik-e pénzt adni neki és ha igen akkor mennyit.

Az összes unokatesómnak adunk szóval gondolom neki se ártana XD 5 ezer elég? Nem akarom h azt higgye hogy fukar vagyok :S

Előre is köszi

2011. ápr. 22. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Halmozd el csokival meg hímes tojással meg kajával, legyél vele illedelmes bármit adj neki, csak pénzt ne! A tesóddal tojásba rejtett pénz is durva. Ne haragudj, lehet összetöröm vele a világnézetedet, de máshogy megy ez a rokonaiddal mint a pasiddal.

Pl a nagymama unoka kapcsolatban is természetes, hogy csomó pénzt kapnak az unokák, meg esetleg rokonoknál is, hogy kapnak valamennyit. Ha rendes pasid van, akkor tuti nem az a fajta, aki hagyná, hogy pénzt adj neki.

Ez nem fukarság, csak egyszerűen nem elviselhető.

Viszont ha rendesen ellátod tojással, kajával, üdítővel, esetleg vmi piával, bár én nem innék azért, főleg akkor nem, ha lenne bnőm és elmennék a családjához hogy meglocsoljam.

2011. ápr. 22. 23:43
 12/17 anonim ***** válasza:
korábban hozzászólt 20fes voltam
2011. ápr. 22. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Nah ez a kérdés eléggé ledöbbentett:D

Hozzám is jön a barátom és csak csokit adok neki semmi mást..imádja a Toffifee-t szerintem veszek neki egy olyat..meg persze behívjuk enni jó kis sonkát:) Eszembe nem jutna pénzt adni neki:O milyen megalázva érezné már magát..tényleg nem érzed milyen durva lenne ez? 20/L

2011. ápr. 22. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Olvastam a kérdést. Előszőr ledöbbentem aztán elmeséltem a férjemnek is. Mind a ketten értetlenül állunk a dolog előtt. Ha azt szeretnéd h hosszú távú legyen a kapcsolat akkor NE adj neki pénzt. Igen a mai világban sajnos a pénzadásról szól a locsolkodás, DE AZ IS MAX CSALÁDI KÖRBEN vagy ha átmegy a csoró szomszéd kisfia meglocsolni. Meg rokonok közt is max a kamaszoknak adnak pénzt. Ha ezt megcsinálod a barátoddal, én azon se csodálkoznék ha a következő sex után odadobna neked egy ezrest h kössz a szolgálataidat ennyi volt a kapcsolatunk!
2011. ápr. 23. 04:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja 24/L.
2011. ápr. 23. 04:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Veszel egy doboz bonbont, olyat amit szeret és azt neki adod, leulteted, esztek sonkát, esetleg pálinkát tolhetsz neki, ha nem kocsival van.

Az én barátom eloszor végiglocsolja a rokonságát, utoljára jon hozzám, nálunk ebédel és utána estig nálam marad.

Hidd el, kínos lesz ha a kezébe nyomsz egy 5000-est.

23L

2011. ápr. 23. 11:13
 17/17 anonim ***** válasza:
A pasidnak véletlenül se adj pénzt a locsolásért. Kínáld meg egy kis alkohollal, adj neki tojást és a szeretetedet. Pénzt ne. Legfeljebb, ha annyira költeni akarsz rá, akkor vegyél neki valami kisebb ajándékot. Készpénzt ne adj neki! 18/F
2011. ápr. 23. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!