Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik ezt Húsvétkor?
3 hónapja van egy párkapcsolatom, ő 18 én 17.
A pasim nyílván eljön meglocsolni és azon gondolkoztam hogy ilyenkor illik-e pénzt adni neki és ha igen akkor mennyit.
Az összes unokatesómnak adunk szóval gondolom neki se ártana XD 5 ezer elég? Nem akarom h azt higgye hogy fukar vagyok :S
Előre is köszi
Halmozd el csokival meg hímes tojással meg kajával, legyél vele illedelmes bármit adj neki, csak pénzt ne! A tesóddal tojásba rejtett pénz is durva. Ne haragudj, lehet összetöröm vele a világnézetedet, de máshogy megy ez a rokonaiddal mint a pasiddal.
Pl a nagymama unoka kapcsolatban is természetes, hogy csomó pénzt kapnak az unokák, meg esetleg rokonoknál is, hogy kapnak valamennyit. Ha rendes pasid van, akkor tuti nem az a fajta, aki hagyná, hogy pénzt adj neki.
Ez nem fukarság, csak egyszerűen nem elviselhető.
Viszont ha rendesen ellátod tojással, kajával, üdítővel, esetleg vmi piával, bár én nem innék azért, főleg akkor nem, ha lenne bnőm és elmennék a családjához hogy meglocsoljam.
Nah ez a kérdés eléggé ledöbbentett:D
Hozzám is jön a barátom és csak csokit adok neki semmi mást..imádja a Toffifee-t szerintem veszek neki egy olyat..meg persze behívjuk enni jó kis sonkát:) Eszembe nem jutna pénzt adni neki:O milyen megalázva érezné már magát..tényleg nem érzed milyen durva lenne ez? 20/L
Veszel egy doboz bonbont, olyat amit szeret és azt neki adod, leulteted, esztek sonkát, esetleg pálinkát tolhetsz neki, ha nem kocsival van.
Az én barátom eloszor végiglocsolja a rokonságát, utoljára jon hozzám, nálunk ebédel és utána estig nálam marad.
Hidd el, kínos lesz ha a kezébe nyomsz egy 5000-est.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!