Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha husvétkor viszek magammal virágot és 1 teccetős csajnak adom oda, az illik?
Figyelt kérdés
Remélem értitek :D2010. márc. 7. 19:25
1/10 anonim válasza:
Miért nem holnap, nőnapkor adsz neki virágot?
2/10 A kérdező kommentje:
Mert már ma kapott.. :D
2010. márc. 7. 19:29
3/10 anonim válasza:
Aranyos gesztus,de nem muszály az ajándékozást egy ünnephez kötni,mert nem csak ünnepekkor szeretjük 1mást!
4/10 A kérdező kommentje:
Hm..de én nemtudom h ő szeret-e :D
2010. márc. 7. 19:31
5/10 anonim válasza:
És addig várnál vele?
Nyugodtan hívd el sétálni,és majd meglátod :)
6/10 A kérdező kommentje:
:/...de most mondta h jólenne h ha a haverjaim leszálnának róla mert mindig azt kérdezgetik tőle h mértnem jár velem...és mondta most h nem járna velem..:/:/:/
2010. márc. 7. 19:39
7/10 anonim válasza:
illik persze...de ne kösd ünnephez... hétköznap is nyugottan...(:
Előfordulhat amúgy hogy a haverjaid miatt mondta hogy nem...:/ Egy lány se bírja ha egy srác haverjai azzal zaklatják hogy mértnem jár a sráccal... tehát érted.:S
Hanyagold kicsit...pihentesd...és utána próbálkozz újra.^^
Sok sikert.!!
14/L
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak:kb. mindennap beszélünk buszon hazafelé :D
Éés...álandóan röhögtetem szal na.. :D
megpróbálom hátha bejön...;)
2010. márc. 10. 18:48
9/10 anonim válasza:
írsz levelet egy msn címmel.. és segítek szívesen.(:
utolsó voltam am.:D
10/10 A kérdező kommentje:
a saját msn címemet? :D
2010. márc. 13. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!