Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Lányok ti ennek örülnétek húsvétkor? (folyt lent)
Na szóval van egy lány akihez húsvétkor (azaz holnap) el akarok menni meglocsolni. De a lány azt mondta hogy nem fogad most senkit se. De a nővére fogad vendégeket (őőő 2-3 utcával arrébb lakik mint a testvére). Azt találtam ki hogy beszélek a nővérével és elmegyek hozzájuk és a csajt áthívja vmilyen indokkal és amikor átmegy a nővéréhez én ott leszek és meglocsolom. Szerintetek ez így gáz már mint a lánynál ezzel "piros pontot" vagy "fekete pontot" szerzek. Ti örülnétek egy ilyennek ?
Válaszokat köszi előre is
19/F
aki locsolkodni akar büdös pacsulival,nlam még zöld pontot se kapna,nemhogy pirosat...
(emlékszem,volt egy pasi még tizenévesen,aki tetszett valamennyire...eljött,meglocsolt vmi undorito szagú kölnivel..nah onnantol kerültem...tizenévesként van ilyen..:D)
22/L
van, aki egyáltalán nem szereti a locsolkodást, és ha nem akarja, ne erőltesd. én is utálom, a locsolkodást, és kellemetlenül érzem magamat, amikor rám erőltetik, hogy végighallgassak egy húsvéti verset, aztán meglocsoljanak. azzal nincs semmi gond, ha csak beszélgettek szerintem, de ezt a sima hétköznapokban is meg lehet tenni.:)
20L
Gyűlölöm a locsolókat...
Szerinted mit fog szólni, ha vicceskede mégis meglocsolod, mikor tudod, hogy utálja a locsolkodást?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!