Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne a Facebook-on társkereső opció, akkor örülnétek neki? :D
Erre vannak szakosodott oldalak, a facebook-ot a 14-20 korosztály meg amúgy is párkeresőnek használja. Megböktem, uramatyám, mit fog gondolni, és mit csináljak, ha visszabök és mit, ha nem bök vissza??? típusú kérdésekkel így is tele a gyk.
Iwiwen volt társkereső, na puff neki, nem váltotta meg a világot.
Talán ha az a sok ember kimozdulna a gép mögül, találnának párt maguknak. Ez most így marha régimódinak hangzik, de azért bizonyos dolgokat jobb élőben intézni.
Gondolj bele: így kisebb eséllyel keveredsz távkapcsolatba, nem fogsz hetekig-hónapokig csetelgetni egy idegennel, virtuálisan jól belezúgni, hogy aztán az első "élő" randin kiderüljön, hogy kamu az egész, nincs meg a szikra, büdi a szája, sz@rul smárol stb...
Mondjuk érdekesek az emberek (lányok). Én már próbálkoztam és írtam pár lánynak facen, de szinte egy sem méltatott még válaszra sem... pedig semmi olyat nem írtam, amire nem lehetett volna válaszolni. Én meg eddig az utcán nem próbálkoztam leszólításokkal, nincs elég önbizalmam hozzá.
Ez a netes beszélgetés dolog hát igen... nálam ez eléggé elharapódzott és elég régóta beszélgetek egy leánnyal, akivel már ideje lenne találkozni, de egyszerűen nem voltak eddig eléggé határozott, hogy elhívjam valahova. Illetve a helyszínt már rég megbeszéltük már csak kicsit tökösebbnek kéne lennem és elhívni. Vicces, de az első randim után egyből jött is az első kapcsolatom és nincs sajnos sok tapasztalatom az első randik/találkozások terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!