Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Lányok ti ennek örülnétek húsvétkor? (folyt lent)
Na szóval van egy lány akihez húsvétkor (azaz holnap) el akarok menni meglocsolni. De a lány azt mondta hogy nem fogad most senkit se. De a nővére fogad vendégeket (őőő 2-3 utcával arrébb lakik mint a testvére). Azt találtam ki hogy beszélek a nővérével és elmegyek hozzájuk és a csajt áthívja vmilyen indokkal és amikor átmegy a nővéréhez én ott leszek és meglocsolom. Szerintetek ez így gáz már mint a lánynál ezzel "piros pontot" vagy "fekete pontot" szerzek. Ti örülnétek egy ilyennek ?
Válaszokat köszi előre is
19/F
Értem én hogy nem akar fogadni senkit se csak gondoltam a gesztust megadom de akkor sztem marad az hogy irok neki egy smst. Köszönöm a segitséget meg a válaszokat mindenkinek
Kellemes húsvéti ünnepeket !
Szerintem ne az itt adott válaszok alapján ítélkezz! Az hogy holnap elmenj el meglocsolni alányt az sok mindentől függ. többek között a lányhoz való viszonyodtól és hogy milyen a lány... vicces? hogy viseli az ilyen helyzeteket?!
Amúgy egyetértek az egyik előttem szólóval. Sok lány azt mondja h nem szeretne locsolókat, de csak nem meri bevallani hogy igen. Lehet hogy az ide leadott válaszok nagy többsége negatív tartalmú,de...
Szerintem gondolkozz el a dolgon.
Elgondolkoztam a dolgon.
Elmentem hozzá és meglocsolta és jól fogadta. Az arcán tiszta mosoly volt nem volt erőltet.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!