Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik ezt Húsvétkor?
3 hónapja van egy párkapcsolatom, ő 18 én 17.
A pasim nyílván eljön meglocsolni és azon gondolkoztam hogy ilyenkor illik-e pénzt adni neki és ha igen akkor mennyit.
Az összes unokatesómnak adunk szóval gondolom neki se ártana XD 5 ezer elég? Nem akarom h azt higgye hogy fukar vagyok :S
Előre is köszi
Szerintem iszonyuan kinos a pasidnak penzt adni!!! Te jo eg, teljesen elkerekedett a szemem! Ezt ugye nem gondolod komolyan???
Max akkor adnam neki oda, ha szantam neki ajandekot husvetra, penzt a pasimnak???? Na neeeeeee!
26/N
Másodikkal értek egyet! Én is tátott szájjal olvastam a kérdést...
NE adj neki pénzt... adj neki hímes tojást, csoki tojást, pálinkát, meg még egyebeket, amit szokás... Pénzt ne! Főleg ne ennyit.
Juj ezt ne. Figyi sztem ne. Télleg ne. NEEE!!!
Én srác vagyok és nekem nagyon rosszul esne. Az unokatesóidnál még normális, hogy pénzt adsz, ha nem olyan nagyok, akkor szinte még szokás is, de felnőtt srácnak vagy pasidnak ne adj. Rosszul esne neki meg hogy ilyet feltételezel róla, hogy ezért locsol. Ha felkínálod neki, akkor vagy el kell fogadja vagy nem. Ha elfogadja, akkor az önbecsülésének nem tesz jót, ha nem fogadja el, akkor meg kínos szituáció. De eleve kínos szituáció az egész.
Figyi, sztem az alap ilyenkor, hogy sütivel megkínálod vagy ami a legjobb lenne, hogy tojást festesz vagy legalább vegyél csokitojást vagy bármi ehető dolgot.
Ha valaha lenne egy bnőm és locsoláskor pénzt adna nekem én kifutnék a világból vagy nemtom mit csinálnék.
20f
Masodik vagyok, de hogy a kiscsaj vegre megertse:
meg az uncsitesoidnak penzzel, addig a pasidnak a PUNCIDDAL fizess!!!!!
Jo eg, de ertetlen vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!