Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mikor jön el az a kritikus idő amikor egy kapcsolatot komoly tartós kapcsolatnak nevezhetünk?
Figyelt kérdés
Úgy értem hány hónap után? vagy ez nem időhöz kötött?2009. márc. 4. 22:56
1/5 anonim válasza:
Komoly tartós szerintem akkor egy kapcsolat ha nagyon ki jól kijöttök egymással és semmi vitátok nincs, és csak egymással tudjátok elképzelni eljövendő életeteket.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nincs kritikus idő, nincs egy pittyenő számláló, hogy na mostantól tartós. Mindenki aszerint ítéli meg, hogy neki mi volt a leghosszabb. Mivel az embverek szeretik a kerek számokat, általában az egy év lehet olyan, amire már sokan elismerően bólintanak. A lángoló szerelem biológiai határa másfél-két év, ha egy kapcsolat ezt túléli, akkor jó eséllyel fut ki hosszabbnak. Az én személyes használatomban a "komoly" és a "tartós" szavak jelentése némiileg eltér egymástól, amennyiben komolynak a mélyebb, nem csak szex kapcsolatot értem, a tartósság meg időtartamot jelöl.
A tartósságban a kapcsolat típusa is számít. Öt év járás tartósnak minősül nálam, de öt év házasság már nem, mivel a házasságtól eleve több időt várunk.
3/5 anonim válasza:
Én nem látok különbséget együtt-jára´s és házasság között. A partner a fontos... öt tisztelnem és szeretnem kell ahoz, hogy a partnerem legyen. A házasság a társadalom elismerö bólintása és jóváhagyása az érzelmeimre......de ettöl nem szabad, hogy változzon bármi is. Talán a morális értékek állnak úgy hozzá, hogy egy "együutt-járós" kapcsolatból bármikor kiszállhatok, a házassággal viszont türnöm kell és 10-ig elszámolni... Ha a partneremet már nem vagyok képes tisztelni, becsülni és szeretni.... akkor az egészet megette a fene.... (s teljesen mindegy, milyen "minöségben" élek vele)......
4/5 anonim válasza:
Amikor már a jövőtöket tervezitek.KÖZÖSEN.
5/5 anonim válasza:
Nehéz megmondani, mert van akik évek óta együtt vannak, de havonta szakítanak, az nem tartós és nem komoly. Meg korfüggő is. Szerintem szakítás nélküli 2 év már komolynak mondható, ha még mindig jól megvannak. Meg persze ha valakik összeházasodnak, az általában komoly :-) Én vélek felfedezni különbséget a barátnői és a feleség státusz között. Aki azt írta, h nincs, az valószínűleg nem is ismeri mindkettőt, nem tudom, hogy írhat így véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!