Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok túl szép, meg csinos sem (bár vékony vagyok), és a pasik meg nem kezdeményeznek akkor mit csináljak, hogy nekem is legyen barátom?
Nálam is ez van, de mit lehet tenni ellene...?
Mindenki jön, hogy "majd a te időd is eljön" meg hasonlók. De mikor már?
ez egy jó kérdés.
tudom, hogy nem szabad a sült galambot várni, de azt nem értem, hogy nálam rosszabb embereknek meg csak úgy az ölükbe hullik minden . ki érti ezt.:)
Én is mindig ilyeneken gondolkozok. Szinte minden ilyen "hogynézelmárki" ember jobban áll mint én.
Nem úgy áll, félreértés ne essék :D
akkor nem vagyok egyedül
:)
lehet feleslegesen ezen gondolkodni is
Én is hasonló cipőben jártam(járok, mint Te). Vékony vagyok, elől deszka, hátul léc típus és állítólag nem szép arcom. Nem tudom mi bajuk van vele, mert nincs rajta se pattanás, se szeplő se semmi de ez van:)
19éves koromig nem volt pasim. Utána összejöttem eggyel azzal szakítottam és most megint együtt vagyok eggyel aki így szeret ahogy vagyok a magam laposságában:) De a barátai folyamatosan cseszegetnek, hogy milyen vagyok és hogy jobb csajt is találhatott volna mint én vagyok. Hidd el ez sem jobb érzés. Mikor hétről-hétre jön a pasim, hogy ezt meg azt mondtak rólam. De ő még kitart(egyenlőre).
De ha nagyobb ciciket szeretnél kezdj el fogamzásgátlót szedni. Állítólag jót tesz a mellekre. Nekem bejött és nem sokat de azért nőttek és formásodtak. Lehet neked is jót tenne. Próbáld ki. De azért csak akkor ha van pasid, amúgy nem éri meg, hogy csak nagyobb melled legyen.
De ha gondolod írj nekem privit és beszélgethetünk.
22/l
Utolsó:
Írtam privátot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!