Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok túl szép, meg csinos sem (bár vékony vagyok), és a pasik meg nem kezdeményeznek akkor mit csináljak, hogy nekem is legyen barátom?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 22:33
11/51 A kérdező kommentje:
miért gondolom,hogy nem vagyok túl szép?
ezt nehéz igy elmagyarázni, furcsa a fejem ennyi
2011. ápr. 21. 22:44
12/51 anonim válasza:
Hány éves vagy? A kérdésedből arra következtetek hogy a helyes válasz nőlj még egy kicsit... és tudod majd ha nagy leszel :)
13/51 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2011. ápr. 21. 22:44
14/51 A kérdező kommentje:
azt hiszem már ahhoz elég nagy vagyok, hogy végre én is megérdemeljek valakit magam mellé
net-en egyszer próbáltam akkor is csúf vége lett az egészből úgyhogy ott többet nem igen akarok ismerkedni
2011. ápr. 21. 22:45
15/51 tsz-tag válasza:
de basszus ilyen nincs...a férfi az az ember aki nem válogat ugy mint a nők...azt mondod deszka vagy...a fiuk többsége a kismellü lányokat szereti, tele vagy komplexussal és most úgy mondom ezt neked hogy 1 képet se láttunk rólad és nem is ismerünk igazán...a hozzáállásod már nem jó az már tuti.valami támpontot adhatnál hogy is néz ki a fejed pl
16/51 anonim válasza:
ha nem akarsz ismerkedni miért kérdezed ?
17/51 A kérdező kommentje:
utolsó:ki mondta, hogy nem akarok ismerkedni?
képet nem küldök az biztos, bocsi.
a kis mellűeket szeretik abban biztos vagyok, csak hogy nekem kis mellem sincs hanem semmilyen nincsen :D egyszerűbben nem tudom elmagyarázni. a fejemre nem tudok mit mondani.
2011. ápr. 21. 22:50
18/51 anonim válasza:
Serintem válasz egy hobbit amire van valami klubb (és ne aerobikot mert ott csak csajok vannak) sportolj vagy ismerkedj a barátaid barátaival (ez azért is jó mert valószínüleg hasonlóak hozzád) ha még tanulsz ott is lehet. De neked kell kezdeményezni. Ez a legtöbb esetben így van :(
19/51 tsz-tag válasza:
na de ne szórakozz már... merre felé laksz ha szabad érdeklődnöm?
20/51 anonim válasza:
ha egyeltalán nincs melled nem lehet hogy hormongondod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!