Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dobjam vagy ne? Húsvét előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam vagy ne? Húsvét előtt pont.

Figyelt kérdés

Szal eddig azt hittem egy nagyon odaadó, és kedves barátnőm van. Fél éve hogy együtt vagyunk, egy komolyabb vitánk volt, de az se vérre menő volt.

Az utóbbi napokban viszont nem ismerek rá.

Hívom, leráz mindenféle ostoba indokkal, a hangneme is megváltozott pár napja, mintha a kutyájával, vagy nem is tudom mijével beszélne.

Ma is mondtam hogy találkozzunk, mert hiányzik ,látni akartam volna, erre óhátő nem ér rá, mert megy shopiingolni a barátnőivel....hát itt köpni nyelni nem tudntam....

Minidg szépen előre mindent megbeszéltünk, ált én vagyok az elfogalltabb több dolgom van, most pont szabad ez az egy délutánom, erre hátő nem ér rá....:S

Aztán meg kapom majd vissza, hogym mert én nem töltök vele elég időt...:S kösz.

ez is nagyon elgondolkodtatott, hogy szakítsak vele.

Egy szóval sem mondtam, hogy nem lehet saját élete, barátai, stb, de akkor utána ne jöjjön azzal, hogy keveset találkozunk.

Meg újonnan ahogyan beszél velem...az is fura, olyan mintha mostmár megfogott, és nem kell dolgoznia azon hogy ne hagyjam el, és persze fordítva is igaz, én általában a tenyeremen hordozom, amikor tehetem.

22/F

20/L

2011. ápr. 21. 17:08
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

megértő lenne, egy ideig.

de sztem ha huzamosabb ideig hisztiznél, és soha semmi nem lenne jó hidd el hogy rádunna.

legyen akármiylen nagy is a szerelem.

2011. ápr. 21. 18:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Az hogy húsvét előtt járunk miért számít?Az csak egy ünnep.A gáz akkor lenne,ha pont az évfordulón/szülinapján dobnád ki.Én egyébként tegnap szakítottam az exemmel.Mondjuk nekem könnyebb volt,mint neked,mert az egész "románc" 2 hétig tartott.
2011. ápr. 22. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!