Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dobjam vagy ne? Húsvét előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam vagy ne? Húsvét előtt pont.

Figyelt kérdés

Szal eddig azt hittem egy nagyon odaadó, és kedves barátnőm van. Fél éve hogy együtt vagyunk, egy komolyabb vitánk volt, de az se vérre menő volt.

Az utóbbi napokban viszont nem ismerek rá.

Hívom, leráz mindenféle ostoba indokkal, a hangneme is megváltozott pár napja, mintha a kutyájával, vagy nem is tudom mijével beszélne.

Ma is mondtam hogy találkozzunk, mert hiányzik ,látni akartam volna, erre óhátő nem ér rá, mert megy shopiingolni a barátnőivel....hát itt köpni nyelni nem tudntam....

Minidg szépen előre mindent megbeszéltünk, ált én vagyok az elfogalltabb több dolgom van, most pont szabad ez az egy délutánom, erre hátő nem ér rá....:S

Aztán meg kapom majd vissza, hogym mert én nem töltök vele elég időt...:S kösz.

ez is nagyon elgondolkodtatott, hogy szakítsak vele.

Egy szóval sem mondtam, hogy nem lehet saját élete, barátai, stb, de akkor utána ne jöjjön azzal, hogy keveset találkozunk.

Meg újonnan ahogyan beszél velem...az is fura, olyan mintha mostmár megfogott, és nem kell dolgoznia azon hogy ne hagyjam el, és persze fordítva is igaz, én általában a tenyeremen hordozom, amikor tehetem.

22/F

20/L

2011. ápr. 21. 17:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Előbb talán beszéld meg vele.
2011. ápr. 21. 17:10
 2/22 anonim ***** válasza:

Gondolom te már jelezted neki, hogy téged mi zavar. Mert, ha nem, akkor azt mondom, mint az első(bár merem feltételezni, hogy egy értelmes ember először megbeszéli a problémáit). Ha már mondtad neki a gondokat, és ő ugyanígy viselkedik, akkor tényleg szakíts vele, mert így csak egyre rosszabb lesz.

Egyébként én sejtek egy kis félrekacsintgatást a lány részéről.

Viszont, azt írod, hogy pár napja. Gondolom te sem szeretheted annyira, hogy pár kellemetlen nap után egyből arra gondolsz, hogy szakítasz vele. Ha így állsz hozzá, akkor később milyen kapcsolataid lesznek? Jön egy kis vihar, és te egyből menekülsz a szakításba?

2011. ápr. 21. 17:17
 3/22 anonim ***** válasza:
Előszőr beszélj vele, hogy vagy változtatt a viselkedésén vagy mehet, ha ez nem hat, hagyd el. Mi barátommal ugyan így jártunk azt hitte mert szeretem és sok mindent elnéztem neki mindent elfogok, szakítottam vele megigérte megváltózik, ez tartott két hétig majd kezdte újra az idióta stílusát. Mára szingli...
2011. ápr. 21. 17:19
 4/22 A kérdező kommentje:

és mégis miről beszéljek vele???

tudoma választ ugyis

"ideges vagyok mostanában, családi gondjaim vannak, sajnálom, stb stb stb"

rinya....

mert ha csinál valamit akkor mindig ez a kifogás, sőt akkor is ha én csinálnék vele valamit (szex), egyből, jaj fáj a fejem, ideges vagyok ez meg az miatt...

egyre egyre többször jönnek ezek a kifogások elő

az elején heti kb 1x

mostmár szinte minden álldott nap az k*rva idegességre, meg frontra meg iylenekre panaszkodik.

Jó, nem könnyű az élete, elhiszem ,de azt hoiszi, én arra vágyom, hogy abból alljona kapcsolatunk, hogy állandóan vigasztalgassam....meg felvidítsam????!!!!

mindig olyan búskomor mint vmi elcs*szett özvegyasszony, akinek senkije sincs.

Én alig várom, hogy talizzunk ,őmeg lehangol a h*lyeségeivel, én azt várom ,hogy végre boruljunk, össze nevetgéljünk sokat eggyütt, érezzük jól magunkat.

erre mi van mindig......vigasztalhatom megfele...:S

2011. ápr. 21. 17:20
 5/22 A kérdező kommentje:

mostmár nagyon elegem van abból, hogy az ó problémái lassan túlmennek a kapcsolatunkon, és az az első, én mindig 2. vagyok, a kapcsolatunk meg 3.

:S

2011. ápr. 21. 17:22
 6/22 anonim ***** válasza:
A kommented után én azt mondom, hogy szakíts vele. Ennek a lánynak csak jobb lehet...
2011. ápr. 21. 17:24
 7/22 napietus ***** válasza:
szerintem szakíts vele, ha így van, ahogy leírtad. tipikus hisztisp*csa viselkedés. ha segítségre van szüksége szóljon, de ne húzzon már le állandóan a depijével. sok nő nem érti, de a férfiak így működnek: segítenek, ha tudnak, de a rinyálással nemigen tudnak mit kezdeni. arra ott vannak a barátnők, anyu, nagynénik, keresztanyám stb...
2011. ápr. 21. 17:28
 8/22 A kérdező kommentje:

köszi, de ugylátom nem érted amit mondok.

Age ykapcsolat arról szól, hogy minkét fél egyenlő, és valamelyiknak valami problémája van a másik segít neki,

de hogy mkindig csak én segítek.....

ez fura egy kicsit...

csak jobb lehet...., hát nem hiszem, hogy talál még egy olyan embert aki ennyire figyel rá, és szinte mindent megad neki.

9/22 anonim ***** válasza:
kuka
 10/22 A kérdező kommentje:

Nekem sohasem mentek a szakítások, ugyanis bármiylen hihetetlen, legyen velem akármiylen g*ci, én mindig a legkisebb fájdalommal szeretnék aszíktani.

pont husvét előtt kidobni...

2011. ápr. 21. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!