Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam vagy ne? Húsvét előtt pont.
Szal eddig azt hittem egy nagyon odaadó, és kedves barátnőm van. Fél éve hogy együtt vagyunk, egy komolyabb vitánk volt, de az se vérre menő volt.
Az utóbbi napokban viszont nem ismerek rá.
Hívom, leráz mindenféle ostoba indokkal, a hangneme is megváltozott pár napja, mintha a kutyájával, vagy nem is tudom mijével beszélne.
Ma is mondtam hogy találkozzunk, mert hiányzik ,látni akartam volna, erre óhátő nem ér rá, mert megy shopiingolni a barátnőivel....hát itt köpni nyelni nem tudntam....
Minidg szépen előre mindent megbeszéltünk, ált én vagyok az elfogalltabb több dolgom van, most pont szabad ez az egy délutánom, erre hátő nem ér rá....:S
Aztán meg kapom majd vissza, hogym mert én nem töltök vele elég időt...:S kösz.
ez is nagyon elgondolkodtatott, hogy szakítsak vele.
Egy szóval sem mondtam, hogy nem lehet saját élete, barátai, stb, de akkor utána ne jöjjön azzal, hogy keveset találkozunk.
Meg újonnan ahogyan beszél velem...az is fura, olyan mintha mostmár megfogott, és nem kell dolgoznia azon hogy ne hagyjam el, és persze fordítva is igaz, én általában a tenyeremen hordozom, amikor tehetem.
22/F
20/L
nemtudom, mert mindig azt mondogatja, hogy szerelmes belém, és ennyire még sosem zúgott bele pasiba....
az elején nagyon jó is volt minden, de mondom az utóbbi egy hétbe jöttek ezek elő kb...
pedig nem adtam rá okot.
nevetséges????
fejtsd már ki miért is???
légyszives. Mi ebben a nevetséges?
Kérlek. Egy hete, hogy ilyen a barátnőd, és te már a szakítást fontolgatod..vagyis, hogy a te szavaiddal éljek "dobod" és itt úgymond lejáratod őt, hogy ilyen-olyan lelki beteg...amit te rinyálásnak neveztél. Ez a nevetséges szerintem.
1. Akit szeretek, azzal nem akarok szakítani...még ha akarnék is, nem úgy nevezném, hogy "dobom"...mint egy szemetet a kukába.
2. Szerintem, ha megtudná a barátnőd, hogy ilyeneket írsz róla, a helyében én hajítanálak ki.
3. Könyörgöm, egy, azaz 1 büdös hete van ez nálatok, és te ahelyett, hogy megbeszélnéd vele, inkább ide kiírod a kérdésedet, hogy dobnád.
1 hét az semmi. Majd, ha szülés után a gyermeked anyja rosszabb idegállapotban lesz, akkor dobni fogod, mert ez így nem jó?
22 éves felnőtt ember vagy. Jön egy kis párkapcsolati probléma, és menekülni kell?
Remélem kielégítő volt.
igen, végülis jogos, valahol.
de így csak szenvedek melette.
és írtam, hogy a nem érek rá dolog van egy hete...
a többi már a 4 hónap után elő, előjött, és egyre több van belőle....:S
Itt leírod a gondjaidat, ahelyett hogy megbeszélnéd vele! Sztem ott kezdődik minden, lehet tudnátok rajta változtatni...biztos neki is van olyan ami nem tetszik veled kapcsolatba, lehet unja már hogy mindig hozzád kell igazodnia és te szabályozod mikor találkozzatok és ha most barátnőzött akkor mivan? Most te is ugyan ugy hisztizel!
Bár, ahog leírtad hogy eleged van a hisztijeiből meg hogy rossz kedvű stb. lehet mind2őtöknek jobb lenne, ha szakítanátok! Aztán keress magadnak olyan csajt aki bármikor a rendelkezésedre áll, sose fáj a feje, sose hisztizik és állandóan jó kedvü...ha sietsz még találsz husvét elött!
huh ez nagyon himsoviniszta válasz volt...:D
tuti vmi töbszörösen megcsalt csaj vagy.
csak az fáj, hogy a bolt fontosabb neki mint én vagyok...:S
ez az egy ami ma kiborította a bilimet:S
Hát tévedsz...még soha nem csaltak meg! (Tudomásom szerint) És egyáltalán nem vagyok himsoviniszta! Csak tőled fordul fel a gyomrom! Itt hisztizel és még szted barátnőd hisztis??? Meg istenem barátnőit választotta és most "kiborult a bilid"??? :):)
De egyébként az tényleg érdekelne, hogy miért nem ültök le és beszélitek meg hogy neked mi a gondod ... neki mi a gondja!
Vagy most itt mit vársz? Hogy mindenki megértő legyen, hogy persze persze neked van igazad dobd csak ki nem gáz hogy mindjárt húsvét???
És egyébként az ami miatt ellened vagyok az az volt ahogy barátnődről beszéltél! Én nagyon remélem hogy ilyet soha nem fogok átélni és ha épp hisztisebb paszba lennék számíthatnék a páromra és megértő lenne velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!