Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, ha lány lennél melyik fiút választanád?
1: Kb 173 cm magas, barna szemű, barna hajú, kicsit pocakos, szóval lehet látni, hogy van rajta némi felesleg.
A szociális köre nagy, sok barátja és haverja van, nem visszahúzódó típus.
2: Kb 179 cm magas, kék szemű, szemüveges, barna hajú, vékony testalkatú, de nem "csontos" (egy deka felesleg nincs a hasán), érzéki vastag szája van, mint az első srácnak.
Viszont, nagyon félénk természetű, szociális köre egyenlő a nullával, zárkózott, és inkább az a tipikus befelé forduló típus.
Ezen tulajdonságok szerint, melyik fiú a vonzóbb?
Rendben értem, én a bunkó vicces stílusú válaszokon voltam kiakadva.
Csak egyet mondjatok meg nekem, mért fontos, az hogy egy fiú szociális legyen?
Mért, bővebben, mert nem értem?
Milyen előnyökkel jár? Jó érzés vele felvágni, a sok ember előtt, "ő a pasim, hát nem cuki"?
azért mert el lehet vele menni, akárhova is. nem kell felvágni. van barátiköre, és az jó. a sok sok haver jó dolog. mert vannak bulik, van élet. nem tudom ez miért bonyolult. nem akarok én egyikkel se lefeküdni, de szeretem ha sok ember vesz körül...
és egyébként általában egész más attitűdje van egy ilyen szociálisabb egyednek mint egy visszahúzódónak.
nekem a visszahúzódó nem jön be. van akinek igen, én egyszerűen ahhoz vonzódom ha egy pasi rengeteget beszél, akár középpontban akár nem, megnevettet, aki úgy igazán él.
s ezt magányosan nem tudják teljesíteni, sőt, akik magányosak általában nem is akarják. nem vonzanak az olyan férfiak akik nem tudnak eljönni velem bulizni, ha esetleg rá is tudom venni őket akkor csak ülnek és esetleg óránként egyzser megkérdezik mennyi az idő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!