Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, ha lány lennél melyik fiút választanád?
1: Kb 173 cm magas, barna szemű, barna hajú, kicsit pocakos, szóval lehet látni, hogy van rajta némi felesleg.
A szociális köre nagy, sok barátja és haverja van, nem visszahúzódó típus.
2: Kb 179 cm magas, kék szemű, szemüveges, barna hajú, vékony testalkatú, de nem "csontos" (egy deka felesleg nincs a hasán), érzéki vastag szája van, mint az első srácnak.
Viszont, nagyon félénk természetű, szociális köre egyenlő a nullával, zárkózott, és inkább az a tipikus befelé forduló típus.
Ezen tulajdonságok szerint, melyik fiú a vonzóbb?
3.-at!
aki 179 cm magas, zöld szemű, barna hajú, sportos, a szociális köre nagy, sok a haverja, és gyengéd a nőkhöz!
Mért kell nagy szociális körrel rendelkeznie?
leakarnál feküdni a haverjaival?
Ennél az esetnél úgy kell érteni, nem akar lenni a középpontban, és csak akkor beszél ha muszáj.
A pocakot megértem...
Senki, semmi?
Nekem mindegy..
"A kérdező kommentje:
Mért kell nagy szociális körrel rendelkeznie?
leakarnál feküdni a haverjaival?
Ennél az esetnél úgy kell érteni, nem akar lenni a középpontban, és csak akkor beszél ha muszáj.
A pocakot megértem...
A komment megírásának időpontja: ma 14:58
A kérdező kommentje:
Senki, semmi?
Nekem mindegy.."
Mit kell így kiakadni kedves kérdező te kérdezted :D am én egyiket se választanám,mert nem lehet egy tipus leirásról eldönteni kéne-e valaki legalábbis szerintem
Az elsőt. Számomra is fontos h szociális legyen..sok barátom van..szeretek kimozdulni.bulizni..így hasonló párt választok mint én:)
Illetve szerintem sokat elárul egy emberről h nincs túl sok barátja. Lehet h nem lehet vele beszélgetni..engem ez zavarna. Nem szeretem az ilyen begubózódó embereket.. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!