Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Plátói szerelmen hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelmen hogyan lehet túllépni?

Figyelt kérdés

A kérdésem a következ,főleg olyanoktól kérdezném akik szenvedtej ettől,hogy hogyan tudtak túllépni ezen? Mindenki életében van ilyen,tudom,főleg tini korban.Én már 21 éves vagyok,15 évesen nekem is volt,de kihevertem gyorsan.Most viszont sokkal nehezebb.Több mint 2 éve ismerem őt,minden találkozásunknál felkavar,de rá pár napra eltudom felejteni.Szerencsére nem látom sokat.Egy jó ideje nem is beszéltem vele,mire ismét,pont egy hete,összefutottunk és nagyon sokat beszélgettünk.Utána ismét előjött ez a szörnyű vágyakozás iránta,hogy láthassam,hogy csak még pár szót beszéljek vele,és nem is tudok másra koncentrálni.De most ahelyett hogy elmúlna csak erősödik.

Tudom hogy nem lesz belőle semmi,mert neki van kapcsolata,és én ezt nagyon tiszteletben tartom!Igyekszem még éreztetni sem vele,hogy mennyire odavagyok...

Mostanában én is imserkedek egy nagyon édes sráccal,nagyon tetszik,csak aegyfolytában a másikra gondolok közbe...és ez miatt is kicsit szemétnek érzem magam.:(

Ha tanácsot nem is tudtok adni,legalább egy kicsit kíváncsi lennék másnak a történetére,érzéseire.

Várom a normális válaszokat,és bocsánat ha kicsit kesze-kusza.

2011. ápr. 20. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
egy jó megoldás van: randizgatsz, bulizol, flörtölsz. találsz valakit és jó lesz vele, így nem zavar a másik.
2011. ápr. 20. 22:13
 2/10 A kérdező kommentje:
ez így igaz,máshogy nem megy :)
2011. ápr. 20. 22:25
 3/10 SSmile ***** válasza:
77%

Én nem adnék olyan tanácsot, hogy próbáld meg elfelejteni!

Lehet jobb lenne...de ebben én is voltam már benne..és minden olyan fordulatot vett, amire álmaimban nem is gondoltam volna..!!

Hirtelen az ilyen plátói emberke az életemben, akibe eleinte nem voltam szerelmes, de éreztem, hogy mennyire fantasztikus ember..szóval hirtelen a pár szavas beszélgetésekből, napos beszélgetések lettek. Álmaimban sem gondoltam volna..több kizáró tényező miatt...és lásd mégis...a lehetetlen talán néha lehetséges..:)

2011. ápr. 20. 22:57
 4/10 A kérdező kommentje:
bárcsak igazad lenne :) olyan jó olvasni hogy vannak lehetőségek is :) teljesen sosem tudnám elfelejteni,mert mindig itt van bennem,mikor újra látom akkor nem tudom uralni ezt az érzést.Mondjuk igaz,hogy soha ne mond,hogy soha! :)
2011. ápr. 21. 06:01
 5/10 anonim ***** válasza:
tanácsot adni ugyan nem tudok, de nyilván nem csak te vagy ebben a helyzetben. eddig a legjobb megoldás az volt, hogy iszonyatosan lefárasztom magam, hogy még gondolkodni se legyen kedvem csak aludni.
2011. ápr. 21. 07:16
 6/10 SSmile ***** válasza:

Remélem neked is valóra válik a vágyad!!!

Igen soha ne mondd hogy soha! :) ez így helyes :)

És elhiszem, h nem tudnád elfelejteni, de ha így érzed talán nem is kell!!! Sőt biztosan nem! :) Ha ennyire erős amit érzel hiszek abban, hogy köztetek lesz valami, és tovább mehet a dolog...mivel nem ismered a kapcsolatát..lehet az már meg romlott kicsit, és nem is tudsz róla, de talán senki más sem! :)

2011. ápr. 21. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Ó Istenem,egy álom lenne,komolyan...:) és kedves utolsó hozzá szóló,akartam kérdezni,hogy nektek mi volt az,amitől úgy érezted hogy neketek is lehetetlen a kapcsolat,és összejött mégis :)? persze csak ha leírod ide,ha nem,akkor adok email címet :P kíváncsi vagyok,és erőt adhat :)))
2011. ápr. 21. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
sok helyes pasi van, én is voltam így, de nem szabad nyomulni, mert kiábrándul, neki is volt csaja, csak az volt a gond, de most szerelmes vagyok, szal ha van csaja, akkor hagyd békén, nem szabad tőle elcsábítani, ha szereti akkor hiába tetszenél neki, nem hagyná el, azt meg nem kérheted h feküdjön le veled, mert lehet nem szakítana vele, meg téged is csak kihasználna, főleg ha megtudja, h te tudod h van valakije és mégis próbálkozol nála, azt fogja hinni h neked is csak skalp kell. Van sok helyes szabad pasi is, aki hajtana rád talán.
2011. ápr. 21. 20:52
 9/10 SSmile ***** válasza:
adj email címet :) elmesélem nagyjából :)
2011. ápr. 21. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:
elküldtem a privát email címedre :) nagyon várom,és köszönöm hogy elmeséled:)
2011. ápr. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!