Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelmen hogyan lehet túllépni?
A kérdésem a következ,főleg olyanoktól kérdezném akik szenvedtej ettől,hogy hogyan tudtak túllépni ezen? Mindenki életében van ilyen,tudom,főleg tini korban.Én már 21 éves vagyok,15 évesen nekem is volt,de kihevertem gyorsan.Most viszont sokkal nehezebb.Több mint 2 éve ismerem őt,minden találkozásunknál felkavar,de rá pár napra eltudom felejteni.Szerencsére nem látom sokat.Egy jó ideje nem is beszéltem vele,mire ismét,pont egy hete,összefutottunk és nagyon sokat beszélgettünk.Utána ismét előjött ez a szörnyű vágyakozás iránta,hogy láthassam,hogy csak még pár szót beszéljek vele,és nem is tudok másra koncentrálni.De most ahelyett hogy elmúlna csak erősödik.
Tudom hogy nem lesz belőle semmi,mert neki van kapcsolata,és én ezt nagyon tiszteletben tartom!Igyekszem még éreztetni sem vele,hogy mennyire odavagyok...
Mostanában én is imserkedek egy nagyon édes sráccal,nagyon tetszik,csak aegyfolytában a másikra gondolok közbe...és ez miatt is kicsit szemétnek érzem magam.:(
Ha tanácsot nem is tudtok adni,legalább egy kicsit kíváncsi lennék másnak a történetére,érzéseire.
Várom a normális válaszokat,és bocsánat ha kicsit kesze-kusza.
Én nem adnék olyan tanácsot, hogy próbáld meg elfelejteni!
Lehet jobb lenne...de ebben én is voltam már benne..és minden olyan fordulatot vett, amire álmaimban nem is gondoltam volna..!!
Hirtelen az ilyen plátói emberke az életemben, akibe eleinte nem voltam szerelmes, de éreztem, hogy mennyire fantasztikus ember..szóval hirtelen a pár szavas beszélgetésekből, napos beszélgetések lettek. Álmaimban sem gondoltam volna..több kizáró tényező miatt...és lásd mégis...a lehetetlen talán néha lehetséges..:)
Remélem neked is valóra válik a vágyad!!!
Igen soha ne mondd hogy soha! :) ez így helyes :)
És elhiszem, h nem tudnád elfelejteni, de ha így érzed talán nem is kell!!! Sőt biztosan nem! :) Ha ennyire erős amit érzel hiszek abban, hogy köztetek lesz valami, és tovább mehet a dolog...mivel nem ismered a kapcsolatát..lehet az már meg romlott kicsit, és nem is tudsz róla, de talán senki más sem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!