Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Hagyjam el?

Figyelt kérdés
Barátommal 2éve vagyunk együtt,anyukáját elbocsájtották a munkahelyéről, ketten élnek,anyukája munkát keres, barátom minden erővel dolgozik,hogy megtudjanak élni. Ez kb 2hónapja megy, mikor hívom,felveszi,leharapja a fejem,hogy milyen vagyok,és nem értem meg,hogy dolgoznia kell,pedig csak megakartam kérdezni,hogy miújság vele? Egész nap nem keres, ha felhív,akkor is csak panaszkodik. Mikor megkérdem,hogy mikor jön,akkor leharapja a fejem,hogy örüljek,hogy ilyen jó helyzetem van,hogy nem kell dolgoznom,mindent megkapok,és az a dolgom,hogy rá várjak,és hogy rohadtul elege van belőlem,hogy mindig hivogatom,nem értem meg,hagyjam. Persze nem tudom hagyni,mert szeretem.. De megértem a helyzetét,de könyörgöm,van egy barátnője,akit szereti..mit tegyek?
2011. ápr. 20. 11:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Most felhívott, és kötekedett,hogy miért kell ez? Meg hogy milyen vagyok? Meg stb.. Aztán közölte,hogy hagyjam,ne is keressem..:D Mondom,hát most is te hívtál.. elkezdi nem érdekelsz.. rá 2perc..felhív: "mivan b..meg te hisztizel?" és megint letett,hogy hagyjam.

Ez normális?:D

2011. ápr. 20. 12:49
 22/30 anonim ***** válasza:

3 óránként telefonálni nagyon sok.. akármennyire szereted a másikat, iszonyatosan fojtó érzés tud lenni. Exem hívogatott óránként, aztán egyre ritkábban, 2, utána 3 óránként, minél hosszabb ideje voltunk együtt, de nekem az is sok volt.

Mostani barátommal, ha nem találkozunk, napi 1x, max 2x beszélünk, mindkettőnknek vannak külön dolgai, így ideális a helyzet.. Imádom, de megőrülnék ha pár óránként telefonálna, és ezzel ő is így van fordított helyzetben.. :) Szerintem hagyd dolgozni, most pláne hagyd, hogy ő keressen, foglald el magad valamivel, hogy ne ezen kattogj. Amíg stresszes időszakban van, biztos jól fog esni neki egy kis nyugi, akkor is, ha szeret.

2011. ápr. 20. 12:51
 23/30 anonim ***** válasza:

22/L (utolsó voltam)

A hiszit meg betudnám a stressznek, ne vedd magadra szerintem.. :) Kitartás!

2011. ápr. 20. 12:52
 24/30 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de ha a párom 3 óránként telefonálna telefonostól vágnám ki az ablakon. Egy perc nyugta sem lesz szerencsétlennek, ha állandóan zargatod,főleg munkában,ami ahogy olvasom stresszes, te meg csak idegeled. Soha nem hívnám a párom, amikor dolgozik, mert munka közben a nyálas telefonoknál zavaróbb a világon nincs. Szerintem te viszed túlzásba.
2011. ápr. 20. 12:54
 25/30 A kérdező kommentje:
Lehet,csak nekem az fáj,hogy nyáron ő hívogatott,és mikor én hívtam,leszedte a fejem..és most is így van!
2011. ápr. 20. 12:55
 26/30 Kingaa1 ***** válasza:
De én már nem értelek... Megérted hogy dolgozik teljes mértékben, de akkor miért folytogatod a telefonokkal? Ha hiv vedd fel, ha rosszul beszél ne szedd le te is a fejét... ne idegeld és meglátod hogy jó lesz... na emellé még csak a féltékenykedés hiányozna...
2011. ápr. 20. 13:00
 27/30 A kérdező kommentje:
Megértem,hogy dolgozik,de ha egész nap a fülén van a telefon,mert ügyeket intéz,akkor sok lenne,ha velem is beszélne? Hiányzik az,hogy mivan veled? hogy vagy? stb..sz..rja le,hogy mivan velem!
2011. ápr. 20. 13:08
 28/30 anonim válasza:
Nem értem minek kell hívogatni szerencsétlent három óránként. Én is be lennék pipulva, ha nem hagynának dolgozni. Nem fogsz belehalni, ha csak meló után beszélsz vele.
2011. ápr. 20. 13:12
 29/30 Kingaa1 ***** válasza:
:) előzővel értek egyet azt kell mondanom
2011. ápr. 20. 13:18
 30/30 anonim ***** válasza:

Mi a frászkarikáról tudtok három óránként beszélni?

Mikor nekünk friss volt a kapcsolatunk (9 éve), én is egész nap a mobilomat néztem, vagy ha megcsörrent a vezetékes, már repültem is le az emeletről, hogy veszeeeeem, enyéééém:) De mi akkor sem beszéltünk 3 óránként...mondjuk akkor még drága is volt a percdíj...és így is, hogy naponta 1x beszéltünk, ha úgy hívott fel, hogy szia, mit csinálsz? Hülyét tudtam kapni, főleg, ha tudta, hogy vizsgára készülök:)

Mióta összeházasodtunk, ingyen beszélünk telefonon, így egy kicsit könnyebb, mert pl, nem gondolkozom, hogy hívjam-e, ha valami fontos jut eszembe, vagy gyűjtögessem míg több dolog jut eszembe, de így is max 2-3x beszélünk, és ebben már benne van a mit hozzak a boltból, meg a most indultam haza is:)Amúgy ő si szokott olyat, hogy jön hazafelé, és megbeszéltük, hogy megyünk valahova, nekem még vizes a hajam, nem tudom mit vegyek fel, de ő meg folyamatosan telefonál:D Hogy na már készen vagy?ilyenkor morgok egy sort, hogyan lennék készen, amikor veled telefonálok?:D:D Aztán persze visszahívom, hogyah elkészültem, hogy most már mondhatja...

De a lényeg, ne mássz ennyire a nyakára...hagyd egy kicsit..majd hív...

2011. ápr. 21. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!