Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hagyjam el?
Most felhívott, és kötekedett,hogy miért kell ez? Meg hogy milyen vagyok? Meg stb.. Aztán közölte,hogy hagyjam,ne is keressem..:D Mondom,hát most is te hívtál.. elkezdi nem érdekelsz.. rá 2perc..felhív: "mivan b..meg te hisztizel?" és megint letett,hogy hagyjam.
Ez normális?:D
3 óránként telefonálni nagyon sok.. akármennyire szereted a másikat, iszonyatosan fojtó érzés tud lenni. Exem hívogatott óránként, aztán egyre ritkábban, 2, utána 3 óránként, minél hosszabb ideje voltunk együtt, de nekem az is sok volt.
Mostani barátommal, ha nem találkozunk, napi 1x, max 2x beszélünk, mindkettőnknek vannak külön dolgai, így ideális a helyzet.. Imádom, de megőrülnék ha pár óránként telefonálna, és ezzel ő is így van fordított helyzetben.. :) Szerintem hagyd dolgozni, most pláne hagyd, hogy ő keressen, foglald el magad valamivel, hogy ne ezen kattogj. Amíg stresszes időszakban van, biztos jól fog esni neki egy kis nyugi, akkor is, ha szeret.
22/L (utolsó voltam)
A hiszit meg betudnám a stressznek, ne vedd magadra szerintem.. :) Kitartás!
Mi a frászkarikáról tudtok három óránként beszélni?
Mikor nekünk friss volt a kapcsolatunk (9 éve), én is egész nap a mobilomat néztem, vagy ha megcsörrent a vezetékes, már repültem is le az emeletről, hogy veszeeeeem, enyéééém:) De mi akkor sem beszéltünk 3 óránként...mondjuk akkor még drága is volt a percdíj...és így is, hogy naponta 1x beszéltünk, ha úgy hívott fel, hogy szia, mit csinálsz? Hülyét tudtam kapni, főleg, ha tudta, hogy vizsgára készülök:)
Mióta összeházasodtunk, ingyen beszélünk telefonon, így egy kicsit könnyebb, mert pl, nem gondolkozom, hogy hívjam-e, ha valami fontos jut eszembe, vagy gyűjtögessem míg több dolog jut eszembe, de így is max 2-3x beszélünk, és ebben már benne van a mit hozzak a boltból, meg a most indultam haza is:)Amúgy ő si szokott olyat, hogy jön hazafelé, és megbeszéltük, hogy megyünk valahova, nekem még vizes a hajam, nem tudom mit vegyek fel, de ő meg folyamatosan telefonál:D Hogy na már készen vagy?ilyenkor morgok egy sort, hogyan lennék készen, amikor veled telefonálok?:D:D Aztán persze visszahívom, hogyah elkészültem, hogy most már mondhatja...
De a lényeg, ne mássz ennyire a nyakára...hagyd egy kicsit..majd hív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!