Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hagyjam el?
Figyelt kérdés
Barátommal 2éve vagyunk együtt,anyukáját elbocsájtották a munkahelyéről, ketten élnek,anyukája munkát keres, barátom minden erővel dolgozik,hogy megtudjanak élni. Ez kb 2hónapja megy, mikor hívom,felveszi,leharapja a fejem,hogy milyen vagyok,és nem értem meg,hogy dolgoznia kell,pedig csak megakartam kérdezni,hogy miújság vele? Egész nap nem keres, ha felhív,akkor is csak panaszkodik. Mikor megkérdem,hogy mikor jön,akkor leharapja a fejem,hogy örüljek,hogy ilyen jó helyzetem van,hogy nem kell dolgoznom,mindent megkapok,és az a dolgom,hogy rá várjak,és hogy rohadtul elege van belőlem,hogy mindig hivogatom,nem értem meg,hagyjam. Persze nem tudom hagyni,mert szeretem.. De megértem a helyzetét,de könyörgöm,van egy barátnője,akit szereti..mit tegyek?2011. ápr. 20. 11:19
11/30 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem,hogy dolgozik,de akkor is egy nagy bunkó! Folyamatosan szid,meg engem hibáztat mindenért! Elegem van! :((
2011. ápr. 20. 11:51
12/30 A kérdező kommentje:
És ha nem hívom fel,akkor hiányzik,tudni akarom,hogy jól van-e,mi van vele. Most mondta,hogy hagyjam,írtam neki egy sms-t,hogy tiszteletben tartom a kérésed,csak tudd,hogy szeretlek,erre felhív,hogy romokban az élete, és én magammal vagyok elfoglalva.. Nem tudok segíteni neki, azért mert néha felhívom,azzal senkinek sem ártok..Vagyis rájöttem,hogy igen..szóval ne keressem? És ha hív? akkor felvegyem? És ha már nem szeret?
2011. ápr. 20. 11:53
13/30 Kingaa1 válasza:
De meglátod ha hagyod egy kicsit melózni, akkor csillapodni fog, és szidni sem fog... én is mondhattam volna 1 hónapja hogy bunkó... sirtam miatta, mert nem értettem, hogy hogy nemtud beszélni mikor régen tudott... soha nem értettem meg... és mellette voltak még excsajos gondjaim... és kikészitett erőst, ezt elhiheted!
14/30 Kingaa1 válasza:
Ő igy látja hogy romokban... most a megbeszélés még annyira sem segit... célozgass, de ne zúditsd rá, hogy téged bánt az hogy igy látja hogy csak magaddal törődsz.. milyen gyakran hivod?
15/30 Kingaa1 válasza:
Ha hiv, akkor persze hogy vedd fel, köszöntsd szépen, kérdezd meg hogyan telt... de ne hányd fel, hogy 'bezzeg most tudsz beszélni s mikor melóba vagy, ennyit sem tudtál mondani'
16/30 A kérdező kommentje:
Nézzünk vissza a múltba..nyáron Ő fél óránként felhívott,hogy miújság van velem,hogy telik a napom..telt múlt az idő óránként hívott..mára már nem is hív. És hívtam régebben óránként..most már 2óránként, mára 3óránként,de abból is elege van. Kérdeztem én,miért nem olyan mint nyáron? "Nem vagyok papucs,mint voltam"..
2011. ápr. 20. 12:21
17/30 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy tudja,hogy ő a mindenem,és úgy ugrok,ahogy fütyül...
2011. ápr. 20. 12:23
18/30 Kingaa1 válasza:
ez a baj velem is... csak most enyhült... vgy nem látom a fától az erdőt...
Nálunk úgy van h mikor ő nem veszi fel, akkor semmi baj, de ha én nem akkor már a telefonüzletben kötünk ki mert vagy az én vagy az ő telefonját vágja földhöz...
De 1 hónapja nyugi van...
19/30 anonim válasza:
Azert a 3 orankenti hivas picit valoban durva, mi sms-ezni sem szoktunk ilyen gyakran.
Azmeg amit mondasz, hogy az a baj, hogy o tudja te ugy is ott maradsz neki, na ez a problema a helyzetben ezert kell azt tedd amit mar irtam. Elso valaszolo vagyok.
20/30 Kingaa1 válasza:
mi már úgy vagyunk hogy akkor hiv mikor tud, és én is... persze van hogy félóránként beszélünk, de ha olyan anapja hogy egésznap foglalt akkor az is érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!