Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Hagyjam el?

Figyelt kérdés
Barátommal 2éve vagyunk együtt,anyukáját elbocsájtották a munkahelyéről, ketten élnek,anyukája munkát keres, barátom minden erővel dolgozik,hogy megtudjanak élni. Ez kb 2hónapja megy, mikor hívom,felveszi,leharapja a fejem,hogy milyen vagyok,és nem értem meg,hogy dolgoznia kell,pedig csak megakartam kérdezni,hogy miújság vele? Egész nap nem keres, ha felhív,akkor is csak panaszkodik. Mikor megkérdem,hogy mikor jön,akkor leharapja a fejem,hogy örüljek,hogy ilyen jó helyzetem van,hogy nem kell dolgoznom,mindent megkapok,és az a dolgom,hogy rá várjak,és hogy rohadtul elege van belőlem,hogy mindig hivogatom,nem értem meg,hagyjam. Persze nem tudom hagyni,mert szeretem.. De megértem a helyzetét,de könyörgöm,van egy barátnője,akit szereti..mit tegyek?
2011. ápr. 20. 11:19
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Tényleg,nem hagyom el,mert nincs pénze,és a fejemhez vágja,hogy keressek egy gazdag pasit, és hagyjam őt a pi..be..
2011. ápr. 20. 11:25
 2/30 anonim ***** válasza:
Ne keresd egy idore, rafog jonni, hogy hianyzol neki, ha valoban szeret es ha nem, akkor nem erdemes ravarni.
2011. ápr. 20. 11:25
 3/30 Kingaa1 ***** válasza:
mintha csak magamat látnám kb egy hónapja... értsd meg hogy meló után felhiv.. tényleg nagy felelősség van a nyakán, még ne idegeld mégjobban... ha elábbhagysz a hivogatással, meglátod, hogy már panaszkodni sem fog... lenne mit még mesélnem...
2011. ápr. 20. 11:28
 4/30 anonim ***** válasza:

Ne keresd pár napig!

Lehet azért nem hív, mert tudja, milyen állapotban van, és ha beszéltek, csak megbánt.

Mit dolgozik egyébként? Nem tudsz neki segíteni?

2011. ápr. 20. 11:29
 5/30 A kérdező kommentje:
Autókereskedésben papírokat intéz, telefon mindig a fülén van ez miatt. Nem nagyon tudok segíteni,de mindent megtennék érte. Szerinte mindig b--szogatom,pedig nem hiszi el,hogy csak szeretem,csak hiányzik,és vele akarok lenni! Kingaal,neked hogy sikerült rendezni a helyzetet? Ha nem keresem,hiányzik, de nem tudom,hogy szeret-e? Szerinte tönkre tettem az életét,nem tud miattam dolgozni..
2011. ápr. 20. 11:34
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

11:29 vagyok.

Amikor a férjem elkezdett dolgozni, nálunk is ez ment.

Annyit tudtam tenni, hogy a kedvenceit megfőztem vacsira, megengedtem a fürdővízét, és magára hagytam.

Pár hét alatt magától rendeződött minden, elkezdett hiányozni neki a régi élete.

2011. ápr. 20. 11:36
 7/30 A kérdező kommentje:
De mégis. Tudom,nagy nyomás van a vállán,ez egy teher,hisz minden számlát be kell fizetnie. Most is felhívtam,közölte,hogy hagyjam békén,ne is keressem többet. Hát megteszem,többet nem hívom fel,majd ha hiányzok neki,akkor keres,ha nem,akkor nincs is miről beszélni. Csak az a rossz,hogy azt hiszi,hogy b..ogatom,pedig nem,csak annyira nem mutatta ki,hogy szeret,hogy telejsen magamba fordultam. Kértem,hogy szeressen már engem is annyira,mint az anyját,és kiakadt,hogy miért szidom az édes anyucikáját.. de nehéz..
2011. ápr. 20. 11:43
 8/30 A kérdező kommentje:
Mit tegyek? Szeret még? Nem tudnám elhagyni,szerelmes vagyok belé!
2011. ápr. 20. 11:44
 9/30 Kingaa1 ***** válasza:
úgy hogy nekem is igy a fejemhez vágta hogy baszogatom, s majdnem kirugták, meg mittom, me telefonál, és amikor tud ő hiv... És megértettem, égy hétig kussba álltam, mikor melózott és hivott ő amikor tudott... Ez a hét után leültünk beszélgetni, majd elmondta, hogy milyen jól esett neki az, hogy hagytam. Nekem sem tudta elképzelni hogy miért hivom ennyire, csak azért mert 'hiányzik'. De Szeret, csak neki is meg kell értenie dolgokat és neked is meg kell értened, ha valami nem úgy van ahogy abban a pillanatban szeretnéd... most alszik, mert melózott éjjel, kb 2 óra múlva kel csak... akármennyire hiányzik inkább terelem a gondolataimat, hogy nehogy felköltsem, mert ebből is nagy viták adódhatnak!
2011. ápr. 20. 11:46
 10/30 Kingaa1 ***** válasza:
Ne hagyd el, hidd el h szeret, és jobban szeretni fog, ha látja h megérted őt és nem nyaggatod állandóan
2011. ápr. 20. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!