Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet így is teljes az életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így is teljes az életem?

Figyelt kérdés
Már évek óta egyedül vagyok. Úgy érzem szerelem nélkül semminek sincs értelme. Ha nincs kiért tennem, kit szeretnem...nincs kivel elképzelnem a jövőm, családom. Így van értelme?
2011. ápr. 19. 14:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még csak 24 vagy. Előtted áll az egész élet. Ne csügedj éld az életed és egyszer jönni fog egy hű társ. hidd el! ;D
2011. ápr. 19. 15:41
 12/12 anonim ***** válasza:
üdv a klubban! szerintem így is el lehet "evickélni" ha kellőképpen lefoglalod magad tanulással, munkával, sporttal, hobbival, de baromira sza*r tud lenni :(
2011. ápr. 19. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!