Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet így is teljes az életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így is teljes az életem?

Figyelt kérdés
Már évek óta egyedül vagyok. Úgy érzem szerelem nélkül semminek sincs értelme. Ha nincs kiért tennem, kit szeretnem...nincs kivel elképzelnem a jövőm, családom. Így van értelme?
2011. ápr. 19. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tűzzél ki más célokat, éld az életed. És közben rád talál a szerelem is.
2011. ápr. 19. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
fiú/lány korod?
2011. ápr. 19. 14:33
 3/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 24 éves....volt egy 4éves kapcsolatom...aztán felköltöztem pestre....de azóta semmi jó nem történik szerelem téren és már kezdek nagyon életkedvvesztett lenni...:(
2011. ápr. 19. 14:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindjárt akadnak jelentkezők. Csak figyelj :)
2011. ápr. 19. 14:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Fordítva kell megközelítened a dolgokat...

Most kemény leszek,de lényegre törő.Azért vagy egyedül (részben) mert nem vagy magaddal rendben.Amíg egyedül nem vagy boldog ,kiegyensúlyozott és teljes értékű,addig teljes értékű normális kapcsolatod sem lesz. A személyes boldogságunk nem egy másik ember szerelmének a függvénye... Most gondolj bele,ki akarar egy olyan barátot/barátnőt aki folyton a másikon lóg: hogy ugye szeretsz,meg te vagy az életem értelme...bla-bla,ez egy idő után fárasztó.Senki nem akar egy nyavajgó nyűgös pasit,csajszit. Mindenki kiegyensúlyozott,boldog párra vágyik,akiben a másik is fel tud töltődni.Ez egy oda-vissza labda játék.Egymásból töltekezünk.

Szóval: az a nagy helyzet,hogy előbb meg kell tanulni egyedül is boldognak lenni és utána megkapjuk ajándékba a szerelmet :)

Javaslom kezdj vmi hobbiba,tanulj új dolgokat,tűzz ki célokat és valósítsd is meg!vállalj önkéntes munkát,tanulj szeretetet adni és kapni.És meglátod,ha nem a saját boldogságot hajtásával fogsz foglalkozni,azt veszed majd észre, hogy boldog vagy. :)

Sok sikert ehhez a szép és nemes feladathoz!

2011. ápr. 19. 14:47
 6/12 A kérdező kommentje:
:) Aranyos vagy... de nem vagyok sajns se szép se semmi kívülről úgyhogy....olyan reménytelennek tűnik most minden...
2011. ápr. 19. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Grat előző.
2011. ápr. 19. 14:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Ó...hát ez a szép hosszú válasz most erőt adott. Egyedüli boldogság elérése után lehet tényleg ajándékba kapunk egy szerelmet:)
2011. ápr. 19. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú 4évig melletted volt, akkor nem lehet olyan reménytelen a helyzeted, pláne hogy Pesten élsz.
2011. ápr. 19. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:

hát ha igy állsz magadhoz, hogy nem vagy szép meg..stb akkor itt a magabiztoságodat is növelni kéne...

és ne várd,keresd a szerelmet mert annál később talál rád.figyeld meg,hogy a legváratlanabb helyzetben veszed észre, hogy már rádtalált a szerelem.

2011. ápr. 19. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!