Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ezekre? Mit tennél ezek tapasztalásakor?
nem vagyok sem hülye, sem idióta. csak egy ideig az embe el tudja viselni a dolgokat, s egyszer csak kiborul a bili, s megy minden. még a kis dolgok is idegesíthetőek lehetnek és el tudnak rontani egy napot, mint pl ezek:
1.
eljátszanád a nagy szerelmes rómeót meg minden, pl ha elbúcsúztok.
tegyük fel hogy integetel mint egy hülye. erre azt észre veszed , h a párod máris odament "veled egyneművel"(Itt két sráchoz) dumálni és veled már nem is foglalkozott, rád se nézett.
nem kell mondanom, bejelentené azt is, h a buszon enm csókolózna.
2.
vagy ha van valaki ismi a közelben rögtön odarohanna a párod dumálni valakivel. peg te személy szerint örülnél végre annak, h végre kettesben lehettek. erre ő elmenne a haverjaihoz és te ott állnál, h hozzá se tudsz szólni pl a beszélgetéshez. és kb állnál ott mint egy bamba senki.
3.
vagy párod elmenne hozzád egy délutáni talira, s arról kezdene beszélni, és bejelentené, h hát képzeld kivel találkoztam? hát és ez olyan vicees volt meg az..é s olyan jól elvoltunk és ezt ecsetelné hosszasan. holott előtte neked egy napig azt kellene hallgatnod, h ő mien fáradt stb....
(előtte való nem persze együttlennétek és rémuncsi lenne, mert egyszerűen uncsin áll mindenhez és előadná a halálát)
kommentek?
1. mikor egy szeretettteljes nap után iet tapasztalsz, h egyik pillanatban fent, másikban lent:(
nem féltékeny vagyok, de ez kit nem zavarna, most őszintén?
nem szabad megszabni a másiknak, hogy mikor és mennyit és kivel legyen... szerintem ez butasag, meg akkor is, ha sokszor legvszivesebben en is ezt tennem
lany
Én is 19 éves fiú vagyok, és nem zavar hogy kivel van a barátnőm. Felőlem lehet egyszerre 4 fiúval is egy szórakozóhelyen, de ha rajta kapom, hogy flörtölt, megcsalt, akkor befejeztem vele. Magának kereste a bajt.
De még nem itt tartunk :)
Szerintem ez a hozzáállás fair. Nem önző, nem erőszakos. Nem sajátítom ki magamnak. Különben is azzal beszélhet msnen, chaten akivel akar, nem is jönnék rá, az is lehet hogy 2 hónapja már levelezget egy gyerekkel egy társkeresőn. Akkor meg már ilyen erővel minek legyek féltékeny?
Nincs igazam?
Pontozzatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!