Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálnál ezekre? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál ezekre? Mit tennél ezek tapasztalásakor?

Figyelt kérdés

nem vagyok sem hülye, sem idióta. csak egy ideig az embe el tudja viselni a dolgokat, s egyszer csak kiborul a bili, s megy minden. még a kis dolgok is idegesíthetőek lehetnek és el tudnak rontani egy napot, mint pl ezek:

1.

eljátszanád a nagy szerelmes rómeót meg minden, pl ha elbúcsúztok.

tegyük fel hogy integetel mint egy hülye. erre azt észre veszed , h a párod máris odament "veled egyneművel"(Itt két sráchoz) dumálni és veled már nem is foglalkozott, rád se nézett.

nem kell mondanom, bejelentené azt is, h a buszon enm csókolózna.

2.

vagy ha van valaki ismi a közelben rögtön odarohanna a párod dumálni valakivel. peg te személy szerint örülnél végre annak, h végre kettesben lehettek. erre ő elmenne a haverjaihoz és te ott állnál, h hozzá se tudsz szólni pl a beszélgetéshez. és kb állnál ott mint egy bamba senki.

3.

vagy párod elmenne hozzád egy délutáni talira, s arról kezdene beszélni, és bejelentené, h hát képzeld kivel találkoztam? hát és ez olyan vicees volt meg az..é s olyan jól elvoltunk és ezt ecsetelné hosszasan. holott előtte neked egy napig azt kellene hallgatnod, h ő mien fáradt stb....

(előtte való nem persze együttlennétek és rémuncsi lenne, mert egyszerűen uncsin áll mindenhez és előadná a halálát)

kommentek?

2009. márc. 3. 21:23
 1/10 A kérdező kommentje:
3. előtte való nap persze együttlennétek
2009. márc. 3. 21:24
 2/10 A kérdező kommentje:

1. mikor egy szeretettteljes nap után iet tapasztalsz, h egyik pillanatban fent, másikban lent:(

nem féltékeny vagyok, de ez kit nem zavarna, most őszintén?

2009. márc. 3. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy te kicsit önző?
2009. márc. 3. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
szerintem a lany inkabb... en lany vagyok, mnekem nem esne jol :) beszeld meg vele, az a legfontosabb, hogy ne maradjanak tuskek
2009. márc. 3. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna az biztos.De egy jól bevált modszerrel el lehet intézni.Le kell vele ülni,magyarázd el neki,hogy a pár kapcsolatot meg a baráti kapcsolatokat hasonlitsa össze és döntse el melyik kell neki,melyik a fontossabb.Kössetek kompromiszumot,hogy heti 2-3 alkalommal találkozon a barátokkal x idöre,beszéljék meg bújukat-bánatukat utánna meg veled foglalkozon.Ha nem tud dönteni,nem te vagy a fontossági sorrendben az elsök között nála.Lépj valamerre,hogy te is élj.
2009. márc. 3. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Az én barátom is mindig rámszól,mert úgy érzi,túl közvetlen vagyok a közös barátainkkal.Az is zavarja hogy túl könnyen ismerkedem.Másfél éve vagyunk együtt,én17,ő19,és eleinte sok baj volt ebből.De igyexem megtalálni a középutat!
2009. márc. 3. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nem szabad megszabni a másiknak, hogy mikor és mennyit és kivel legyen... szerintem ez butasag, meg akkor is, ha sokszor legvszivesebben en is ezt tennem

lany

2009. márc. 3. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is 19 éves fiú vagyok, és nem zavar hogy kivel van a barátnőm. Felőlem lehet egyszerre 4 fiúval is egy szórakozóhelyen, de ha rajta kapom, hogy flörtölt, megcsalt, akkor befejeztem vele. Magának kereste a bajt.

De még nem itt tartunk :)

Szerintem ez a hozzáállás fair. Nem önző, nem erőszakos. Nem sajátítom ki magamnak. Különben is azzal beszélhet msnen, chaten akivel akar, nem is jönnék rá, az is lehet hogy 2 hónapja már levelezget egy gyerekkel egy társkeresőn. Akkor meg már ilyen erővel minek legyek féltékeny?

Nincs igazam?

Pontozzatok!

2009. márc. 3. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezekben amit leírtál nem látok semmi rosszat. Én se venném jó néven, ha egy óráig kellene integetnem, vagy nem válthatnék 3 szót a barátaimmal. Mért nem kapcsolódsz be Te is a beszélgetésbe? Ennyire nem sajátíthatsz ki egy embert se magadnak. Ne felejtsd el, hogy mindenkinek szüksége van szabadságra.
2009. márc. 4. 11:12
 10/10 anonim válasza:
56%
József Attila azt írta egyszer: " A szerelem párosult magány" Ne higyj neki!elég gáz lenne, ha a nap 24óráját egy személlyel kellene eltöltened függetlenül attól,hogy mennyire imádod az illetőt. A szerelem attól lehet tartós, ha tartalmas magánéletet éltek,nem kell a másiknak mindenről tudnia- a megcsalás nem tartozik ide.Legyenek neked is titkaid, járj el te is szórakozni, legyenek haverjaid,hobbid stb. Ha azt látja a csaj, hogy önálló, talpraesett srác vagy, aki nem ül mindig a babája szoknyáján, akkor ő akar majd több időt tölteni veled. Az önálló fickókat jobban kedvelik a csajok, akit nem kell eladni idegen társaságban sem, mert feltalálja magát,s nem a sarokban duzzog, mert anyu elengedte a kezét. Te sem halnál bele ha pár szót váltanál a haverjaival(hidd el a haverok nagy hatással vannak az emberre,sokszor jobban befolyásolnak minket, mint a saját anyánk:)Márpedig ha a haver azt mondja a bnődnek, hogy Dzsízusz de ciki alak vagy, hogy csak így sunnyogsz a háttérben, hát ne csodálkozz, ha a csaj rosszul érzi majd magát veled nyilvános helyen)Szerintem te is változtass, mielőtt a nőcidet pellengérre állítanád:) Na hajrá!
2009. márc. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!