Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek az ex jelenlétét a párotok életében?
Az én párom elég laza fickó, azt mondja, teljesen megbízhatok benne. A kapcsolatunk elején (14 hónapja) azt is mondta, hogy aki neki párja volt, az barát már nem lehet.
Ehhez képest az egyik "volttal" kétszer is kirándultak együtt, és legutóbb most vasárnap egy másikkal (ez a harmadik eset volt). Csak utólag mondta meg, hogy "közben ne idegeskedjek". Szeretnék benne bízni, és tudom, hogy nem akar megcsalni. Mégsem esik jól. Nem értem, ha tudja, hogy ez számomra rossz, akkor miért teszi mégis.
Fordítva (szerinte): nem zavarná, de nem hiszem el.
Szerintetek egészséges dolog ez, hoyg nem esik jól? És az, hogy ő ezt teszi? Ráadásul azt is elmondta, hogy megbeszélték egymás jelenlegi párkapcsolatát - ezt végleg nem esett jól. Nem akarok feleslegesen balhézni, de nem bírom megemészteni.
Mi van??? nekem az ex tabu tema, ha rajonnek,h kozelmultban talalkozott a volt baratnojevel, raadasul kirandultak... hat en kiakadnek. Nem csapnek balhet, de elmondanam szepen neki,ha neki arra van szuksege,h joban legyen a exeivel,akkor engem felejtsen el.
En nekem az a bajom ezzel,h (tapasztalatom szerint) a multbeli kapcsolatok no tagjai,akik vissza akarnak szerezni valakit, vagy fel akarnak dulni egy kapcsolatot,azok barmire kepesek.
Ketten voltak kirándulni. Ez egy 5 éve végetért kapcsolata, azt mondta, a két évből a második már szenvedés volt. A lánynak (sose láttam) 4 éve van másik barátja.
A párom azt mondja, 2 éve nem látta, mégiscsak 2 évet együtt voltak, kíváncsi volt, mi van vele. Lehet, hogy tényleg rosszabb lett volna, ha előtte mondja el, de így sem jött be a dolog. Ő azt mondja, jól esne neki, ha megbíznék benne végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!