Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mire gondolnátok, ha a barátnőtök azt mondaná, hogy most nem akar veletek lefeküdni? Meg mikor orálisan kielégít benneteket és ti megkérdezitek, hogy akarod hogy én ujjazzalak téged és azt is visszautasítja?
"Pl ha elmék hozzá 1 héten 5 alkalommal akkor tuti,hogy 4 alkalomal az 5 napból ki kell,hogy elégítsem."
Kell??? Ez mióta kényszer?
"Ez az idő alatt ő engem csak 3-4x ujjazott meg,az orális szexre meg nem hajlandó mert nemtudja,hogy hogy kell csinálni stb."
Baromság. Lehet gyakorlatlannak lenni lenni, de azon gyakorlással lehet segíteni. És amúgy is, van szád, hogy megmondd neki, hogy neked mi a jó érzés ugye.
"És az sem tetszik,hogy amikor szexre kerül sor akkor be se nedvesedek rendesen,rosszabb esetben teljesen száraz vagyok és berakja. Mondom neki,hogy ezt nem így kéne és ő erre azt válaszolta,hogy miért nem? Aztán úgysem fáj."
Ezt mondja ő, de gondolom, neked azért fáj.
"Nektek nem fordult volna már meg a fejetekben,hogy forditva is kéne csinálni? Mert ez igy nem jó.."
Nem. Nekem az fordult volna meg a fejemben, hogy az ilyen... "partnert" páros lábbal rúgom ki. És ne érdekeljen a szövegelése, hogy "biztos nem szeretsz". Ő sem szeret téged, egy fikarcnyit sem. Ez legyen a szemed előtt.
"Már mondták azt is,hogy a néma gyereknek az anyja sem érti a szavát,de akkor is. Nekem ez nem megy. Mit tehetnék? :S:("
Kis csillag, nem tudom, hány éves vagy, de sürgősen állj a sarkadra, és szabadulj meg ettől a baromtól, mert csak kihasznál téged ez a... szemét.
Nálatok mi a probléma?
Ti felkapnátok a vizet,ha a barátjával és 2 lánnyal töltené a délutánt helyetetek?
A párod egy önző, egoista dög.Egyáltalán nem törődik veled, nem érdekli, hogy neked is jó legyen. Ezekből egyértelműen az látszik, hogy nem is szeret téged. Vagy adja bármi jelét annak, hogy igen? Te szereted őt?
Erről mindenképpen beszélnetek kéne. Miért nem mered neki mondani? Én is amolyan "néma gyerek" vagyok, de ha én nem "merek" mondani valamit, az azért van, mert félek, hogy csak én reagálom túl a dolgot és nem akarom megbántani a páromat vagy fölöslegesen veszekedni. De ez esetben egyértelmű, hogy neked van igazad, úgyhogy nincs mitől félned. Én már rég otthagytam volna egy ilyen bunkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!