Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha megkérdezitek egy pasitól hogy van-e barátnője azt milyen célból teszitek?
Minap beszélgettem csajokkal, egyik a párjára panaszkodott mire a másik feltette nekem ezt a kérdést. Amire én gyorsan kontráztam. :) Mint kiderült mind2en szinglik vagyunk.
Csak nem tudom mire véljem ezt, mivel korábban csak keveset beszéltünk. Valszeg csak azért kérdezett rá mert adott volt a téma. vagy lehet hogy érdeklem őt? meglehet hogy előre összebeszélt barátnőjével hogy burkoltan feltehesse ezt a kérdést. szeretek összeesküvés elméleteket gyártani :D
mindenesetre most kivárok, meglátom hogy reagál a továbbiakban, egyszer már buktam be ilyet. s akkor elhatároztam hogy osztálytárssal soha többet, avagy házinyúlra nem lövünk. :)
nektek mi erről a véleményetek?
Milyen célból ?
- mert szimplán kiváncsi vagyok
- mert érdekel a srác
16:40-es
Mit gondolsz mennyi vagyok? :P
jah és ha már valószínűség, milyen gyakran kérdeztek ilyet pasiktól? tehát ha rákérdezel akkor te ált. miért teszed? :
- mert szimplán kiváncsi vagyok
- mert érdekel a srác
a 2 verzióból nálad melyik fordul elő gyakrabban?
ez most nem csak az első válaszolónak ment , a többiektől is jöhetnek a válaszok, s most az egyéni véleményetekre vagyok kíváncsi az eredeti kérdéstől elvonatkoztatva.
Én biztos nem tenném fel ezt a kérdést egy fiútól.
1. Túlságosan nyílt lapokkal játszik az ilyen csaj és ő akar a pasi helyett "vadászni".
2. Ha igazán tetszett egy pasi, soha nem érdekelt, hogy van-e barátnője. (feleség kivétel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!