Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább kikészülök ha tudom, hogy nem az enyém?!
Szerintem barátnőd magában már eldöntötte a szakítást, és ezért kerül. Reméli, hogy benned is leül a dolog, és szépen megbékélsz. Magányra vágyik, egy kapcsolatba belefárad az ember. Lehet, idővel visszamegy hozzád, ha szeret, és ha tényleg ennyire ragaszkodtok egymáshoz, akkor biztos. Most még rossz neki, mert friss a dolog, és azért ragaszkodik annyira hozzád. Az én kapcsolatom is a sok veszekedés miatt ment tönkre, már minden apróságon felkaptuk a vizet. Megpróbáltuk újra, de sajnos nem sikerült. Az igaz, hogy mi csak négy hónapig voltunk együtt.
A következőt javaslom:
Magányra vágyik, ne keresd... Tudom, hogy nehéz, de legalább két napig ne járj a nyomában. Ez őt csak elriasztja tőled, látni fogja, ha akarna sem tudna kilépni a kapcsolatból. Ez egy 17 éves lánynak a legrosszabb. Ha hiányzol neki, nem fogja kibírni, hogy ne beszéljetek, hidd el:-). Az a két nap elég arra, hogy meglássa, milyen lenne számára nélküled. Semmi levél, semmi sms nem vezet ilyen esetben eredményre. Azzal csak azt érezteted vele, hogy már magadhoz láncoltad, és akkor igyekszik minél előbb kilépni. 2 napig hagyd, hadd gondolkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!