Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fizetésnél miért nem erőszakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetésnél miért nem erőszakosabb egy kicsit? Miért csinálja ezt? Vélemény?

Figyelt kérdés

a pasimmal lassan 1hónapja járunk.

18éves vagyok ő19. tény.

az első randinkon mekibe mentünk én fizettem mivel nálam volt egybe nagy pénz, fel akartam váltani, mondta hogy majd odaadja az 1500,-ot amit kifizettem helyette. Mondtam, hogy hagyja csak, nemkell.

Erre mondja, hogy oké, de akkor legközelebb ő hív meg engem valamire.

elmentünk fagyizni, akkor ő fizetett nekem az volt úgy 300,- a részemre.

Mondtam neki hogy nem szeretem ha meghívnak, mert ez olyan mintha csóró lennék... multkor voltunk pizzázni, mondom odaadom a pénzt, mert ő fizetett egybe. mondja hogy OKÉ. Nem is tiltakozott. Kicsit fura volt.

Ma voltunk fagyizni és sütizni. Egybe fizetett ő.

Az én részemre volt ugy 700.-

Mondom kifizetem, erre ő. oké, tudom nem szeretsz tartozni, de ráér holnap. Erre mondja hogy mégis adjak neki egy kis pénzt ma mert kell neki hévre, és holnap adok neki még 200.- és ugy kijön a 700.-

Oké én mondtam hogy fizetek, mert nem szeretek tartozni, de néha lehetne erőszakosabb, hogy "nem! ezt akkoris én állom"... értitek?

2011. ápr. 13. 19:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%
őszintén remélem h ez a kérdés csak fake, és ember nem létezik olyan kevés agysejttel, mint te, kérdező....krónikus eset vagy, és neked dilidokihoz kéne járnod, fájdalmasan foggyer vagy
2011. ápr. 13. 20:29
 22/27 anonim ***** válasza:

20.03as vaok

mond neki h feleztek mindent.

én emlékszem minden kiadásra az elmúlt 3 évben mert mindenki ezt tanácsolta nekem. sőt tovább is. najó néhány piálás a haverokkal kiesett. nemírtam le egyet sem csak meggondondolom h mire mennyit adok ki. én gazdasági suliba járok ,de egyszerűen meglepő h te ennyire emlékszel mindenre és ennyire számolod.

21/f

u.i: kicsit sóher vagy

2011. ápr. 13. 20:38
 23/27 anonim ***** válasza:

"én emlékszem minden kiadásra az elmúlt 3 évben mert mindenki ezt tanácsolta nekem. sőt tovább is. "

előző vaok. nem azt tanácsolták h emlékezzek a kiadásokra hanem azt h gazdasági suliba járjak. bocs kicsit fáradt vaok és nemolvastam el mit írtam

2011. ápr. 13. 20:41
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát én értem a kérdezőt.

Felvázolom a problémát érthetőbben:

Ha arról van szó, hogy a pasi fizet, akkor elkéri a lánytól a pénzt, vagy minden tiltakozás nélkül elfogadja.

Ha a lány fizet, akkor pedig eszébe sem jut odaadni neki a pénzt.

Véleményem szerint ez parasztság a fiú részéről.

Vagy fizeti a saját részét mindenki, és nincs vita, vagy közös a kassza. De a közös kassza úgy működik, ha mindkét fél tesz bele, és mindkét fél vesz ki belőle. Az úgy nem működik, hogy a csak meghívja a fiút a drágább dolgokra, a fiú meg egy 200 forintos fagyival lerendezi a dolgot.

Ez bunkóság.

Gondolj bele, hogy meghívsz vkit a legdrágább koktélra egy bárban. Mire ő viszonzásképp megrendeli neked a legolcsóbb kommersz szart.

Nem azt mondom, hogy ki kell centizni a dolgot, de azért ekkora különbségnek nem kellene lennie.

2011. ápr. 13. 21:16
 25/27 anonim ***** válasza:

Én is olyan vagyok mint Te, csak fiúban. Nem tudom elviselni, ha meghívnak. Ha nincs nálam pénz, akkor inkább kimaradok a kajálásból.

A srác gondolom nem tudja akkorára nyitni havonta a pénztárcáját, erre fel ez a takarékosság. Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor ne járj vele. Szerintem ezzel semmi gáz nincs.

2011. ápr. 13. 21:23
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

De szerintem a kérdezőnek nem az a baja, hogy nem hívja meg a srác. Inkább az, hogy tőle elvárja, hogy kifizesse a saját dolgait, de azt azért "eltűri", hogy meghívja erre-arra.

Szóval tipikusan kihasználja. Ha nem áll jól anyagilag a srác, akkor mindenki fizesse a sajátját azt kész.

2011. ápr. 13. 21:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Hogy mikből tudnak emberek problémát csinálni... Nálunk is voltak érdekes szituációk, de sosem csináltunk ügyet abból, hogy mikor ki fizet. Volt egy időszak, amikor a Páromnak nagyon nem volt pénze, nekem viszont sikerült összespórolnom némi pénzt, és akkor abból szórakoztunk 2-3 hónapig. Aztán amikor ő dolgozott, én meg tanultam, akkor ő hívott meg engem sütire, fagyira, (mondjuk én örömmel elfogadtam), moziba. De soha nem csináltunk ebből problémát. 22/N
2011. ápr. 14. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!