Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fizetésnél miért nem erőszakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetésnél miért nem erőszakosabb egy kicsit? Miért csinálja ezt? Vélemény?

Figyelt kérdés

a pasimmal lassan 1hónapja járunk.

18éves vagyok ő19. tény.

az első randinkon mekibe mentünk én fizettem mivel nálam volt egybe nagy pénz, fel akartam váltani, mondta hogy majd odaadja az 1500,-ot amit kifizettem helyette. Mondtam, hogy hagyja csak, nemkell.

Erre mondja, hogy oké, de akkor legközelebb ő hív meg engem valamire.

elmentünk fagyizni, akkor ő fizetett nekem az volt úgy 300,- a részemre.

Mondtam neki hogy nem szeretem ha meghívnak, mert ez olyan mintha csóró lennék... multkor voltunk pizzázni, mondom odaadom a pénzt, mert ő fizetett egybe. mondja hogy OKÉ. Nem is tiltakozott. Kicsit fura volt.

Ma voltunk fagyizni és sütizni. Egybe fizetett ő.

Az én részemre volt ugy 700.-

Mondom kifizetem, erre ő. oké, tudom nem szeretsz tartozni, de ráér holnap. Erre mondja hogy mégis adjak neki egy kis pénzt ma mert kell neki hévre, és holnap adok neki még 200.- és ugy kijön a 700.-

Oké én mondtam hogy fizetek, mert nem szeretek tartozni, de néha lehetne erőszakosabb, hogy "nem! ezt akkoris én állom"... értitek?

2011. ápr. 13. 19:48
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
ja mondanom kell az 1500.- mekit azóta se fizette ki...fel sem hozta azóta, szerintem el is felejtette:S meg minden, de még másnap se mondta hogy "na had fizessem ki"
2011. ápr. 13. 19:49
 2/27 A kérdező kommentje:

mert igaziból mindig egy picit kéretem magam , hogy hátha egyszer erőszakosabb lesz, de nem az.

Mert ha egyből beleegyezek az nekem ciki... értitek? mert csórónak érzem magam. igy egyből énis nyulok a pénztárcámért... még ha mondja is hogy "majd én fizetek"

2011. ápr. 13. 19:53
 3/27 anonim ***** válasza:
31%
Úristen. Azt mondod neki, hogy "A", és besértődsz, mert mégsem "B"? Nagyon gyerekes vagy.
2011. ápr. 13. 19:53
 4/27 anonim ***** válasza:
31%

Jaj lődd már le magad!

Ilyen hülye kérdést.

2011. ápr. 13. 19:55
 5/27 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként sem kéne ezen kattogni, mikor még 1 hónapja SE jártok..
2011. ápr. 13. 19:56
 6/27 anonim ***** válasza:
67%
HA TE azt mindtad, hogy nem szereted, ha meghivnak, akkor mit akarsz?!?!?! Csak ahhoz tartja magát, amit te akartál. Egyébként szerintem eleve igy az igazságos, hogy mindenki a sajátját fizeti - kivéve, ha az egyik félnek SOKKAL több a jövedelme.
2011. ápr. 13. 19:57
 7/27 anonim ***** válasza:
36%
2011. ápr. 13. 19:57
 8/27 anonim ***** válasza:
14%

komolyan ezen leakadni.

Nem vészes ha néha te vagy ő fizet. bár ha hosszú távon is ez megy és nem beszélitek meg akkor majd az lesz hogy te fizesd mindennek a felét ő meg majd elfelejti...

2011. ápr. 13. 19:58
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

Alapvető dolgot szúrsz el! Mégpedig azt,hogy a fiú NEM értenek a célzásból csak az egyenes szóból. Mivel te kijelentetted,hogy nem szereted,ha meghívnak,mert neked az megalázó,mintha csóró lennél,ezt ő meg is értette és nem akar megbántani,ezért engedi,hogy fizess.Ha erőszakoskodna és téged VALÓBAN bántana,hogy meghívnak,akkor az ő erőszakoskodása csak még jobban bántana.Mivel te mást mondasz és mást vársz el,így ebben az életben SOHA nem fogja megtudni,hogy neked mások az elvárásaid,mint amiket kinyilvánítasz.

Magyarul: beszélj érthetően és mondd azt,amit valójában gondolsz!!!!!!!

2011. ápr. 13. 20:00
 10/27 anonim ***** válasza:
74%
De miért ajánlod fel, hogy visszaadod, ha meghív? Nem értelek.
2011. ápr. 13. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!