Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összeköltözés "elrontja" a kapcsolatot?
En ertem mire gondolsz es az en szemelyes tapasztalatom az,h nem nagy mertekben, de ront rajta. Az elejen szuper, de aztan megszokjatok es jonnek a napi gondok...
Most persze sokan azt gondoljak,h akik igazan szeretik egymast, azoknak nem rontja meg a kapcsolatukat, de szerintem sok nonek epp emiatt megy tonkre a kapcsolatuk, mert nem tudnak egy sajat,kulon szferat megteremteni maguknak es nem lesznek mar olyan erdekesek.
En nem bantam meg,h osszekoltoztunk, de mindig kell vmi ujat nyujtanom ahhoz,h nem laposodjanak el a mindennapjaink.
A puding próbája az evés, avagy lakva ismerszik meg a másik.
Egy kapcsolat általános képlete:
járás+összeköltözés=házasság+gyerek
Az összeköltözés az igazi próba, ami mindenképpen szükséges ahhoz, hogy megtudd; valóban őt képzeled-e magad mellé egy életen át.
Ne aggódj, ellaposodni költözés nélkül is el tud.
Ez egyfajta vérfrissítés egy kapcsolatnak 2 év után, nagyon nagyon jól is elsülhet, új színt visz a kapcsolatba.
Szerintem ezen kár parázni, mert ha nem tudtok, együtt élni, a kapcsolatnak nincs jövője. Persze bizonyos kor előtt nem érdemes próbálkozni vele.
Amúgy mi nem éltünk együtt házasság előtt, és lám-lám több, mint 1,5 éve működik.
Mi nyolc hete költöztünk össze,és mind a ketten nagyon vártuk már,hogy együtt lakjunk,tervezgettük előtte,hogy milyen lesz,stb.:)
Most nem fogom azt mondani,hogy hú de idilli meg csupa bárányfelhő,de szerintem abszolút megéri,sőt szükséges!Mi így még jobban megismertük egymást,és megtanultunk alkalmazkodni a másikhoz.Szuper érzés hazajönni a páromhoz munka után,tudni,hogy ő vár itthon.Hajnali négykor,mikor ébredek,ő főzi nekem a kávét:)Csak azért kel fel velem,hogy még lásson,mielőtt dolgozni megyek.:)
Nekünk úgy veszem észre nem romlott a kapcsolatunk az összeköltözéssel,de azért szükség van néha egy kis változatosságra,és meg kell maradnia a magánszférának is.Egyébként a titokzatosságot fenn lehet tartani összeköltözés után is nagyon könnyen!Például mikor a szerelmem a gép előtt ült,én elbújtam a fürdőben és szexisen kihúztam a szemem,hogy meglephessem őt:)Vagy a szülinapjára titokban ajándékot készítettem neki,és ő nem is vette észre a készülődést,pedig hát "mindig"együtt vagyunk:)Kihasználtam az időt,mikor aludt:)
Szóval csak bíztatni tudlak!
A képlet nálunk amit az egyik kommentelő írt, teljesen megvan. kivéve a gyerek. Ha szeretitek egymást akkor szerintem csak az összeköltözés jöhet szóba. Aztán házasság majd gyerek. Nálam ez a sorrend, de lehet, hogy maradi vagyok. Házasság nélkül nem is tudtam volna elképzelni a közös jövőnket.
A nagy szerelem előbb utóbb úgyis kihül, elmúlik az izgalom. Helyét a ragaszkodás veszi át és a közös életetek építése. Ha úgy veszitek belefásultok, ha úgy veszitek akkor támogatjátok egymást, egymásnak erőt adva és ennél szuperebb nincs is a világon szerintem.
A napi gondok meg úgyis meglesznek és nem az összeköltözés miatt fogtok szétmenni esetleg, hanem azért mert mégsem vagytok egymásnak valóak. Ez is megesik, bár most ne így legyen.
Sok sikert a közös jövőtökhöz.
25/f
Szia, en egy 27 eves,kulfoldon elo ferfi vagyok. Az utolso valasz kapcsan gondoltam en is hozzaszolok.
Nekem pont ez a bajom a nok nagy tobbsegevel( TISZTELET A KIVETELNEK ). Megismerkedem valakivel, tokeletes a kapcsolatunk, osszekoltozunk es rogton el akarja vetetni magat, meg gyereket akar( amit,ha csak onmagukat adnak automatikusan bekovetkezne ). Nem ertem, a nok ahelyett,hogy jol ereznek magunkat es nem a berogzodott normak szerint akarnanak elni, sok esetben ellehetetlenik a kapcsolataikat es ezert kering ennyi negativ kerdes a levegoben,mint pl ez is,hogy `Valoban elerontja-e kapcsolatokat az osszekoltozes?`.
Kerdesedre valaszolva, szerintem nem feltetlenul, de ehhez 2 ember kell,akik egymast segitve jutnak tul az esetleges akadalyokon.
27 éves külföldi férfinak:
A képlet, amit írtam természetesen hosszútávú, átlagos, globális képlet.
Sok nő álmai netovábbja a házasság és a gyerek, de bizony bizony vannak kivételek.
Egy intelligens nő nem hajszolja a párját...
Zsina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!