Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Szerintem beleszerettem
16/f vagyok , neten ismertem meg egy lányt… sajnos messze lakik tõlem (több 100 km) 20 éves ő is kedvelsz engem de csak barátként… folyton rá gondolok…
Nem tudom mit kéne tennem
Manapság divat lett neten ismerkedni?
Nem értem...megismerkednek,egymásra kattannak,aztán meg jönnek nyavalyogni...miért nem lehet eldönteni,hogy ha akarnak valakit,akkor igenis legyőzik az akadályt,ha meg a másik fél csak barátként tud tekinteni az illetőre,akkor békén hagyni és keresni mást...
Ha már többnyire megismertétek egymást és szerinted szimpatikus vagy neki, akkor tudod/tudd meg, hogy van-e barátja. Ha nincs, akkor szerintem lépj bátran, találkozzatok stb.! :)
19/L
Tök jók ezek a távkapcsolatok. Lassan a MÁV bevezethetné az "Utazz a punciért!" törzsutaskártyát.
Most komolyan a kérdezőnek:
1. Egy ideálba szerettél bele. Semmi köze sincs ahhoz a hús-vér csajhoz, aki a kábel másik végén ül. (tapasztalat)
2. A környéketeken nincsenek lányok? Felfalták őket a medvék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!