Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője, és én nem akarok közéjük állni, de szerintem beleszerettem. Mit tegyek?
Most gondold végig objektíven.
Neki van egy komoly kapcsolata két éve, és mellette veled flörtöl, puszil..vagyis kimutatja, hogy érdekled, mint lány. Szerinted ez önmagában nem rossz dolog?
Ha veled lenne már két éve, és melletted egy idegen lánnyal flörtölget a barátod, és te ezt megtudnád, mit éreznél?
először szakítania kéne, mielőbb bármit is kezdetek a helyzettel.
Köszi a gyors válaszokat! :)
Az igazság az hogy én meg szoktam említeni a barátnőjét. Egyszer mikor felajánlotta, hogy szívesen lenne az első pasi az életemben, akkor mondtam neki, hogy és ezt a barátnője mellett képzeli? Erre megkérdezte, hogy a barátnője mindenképpen kizáró ok? :O Na ennél lehidaltam...
Ezért is félek beszélni vele erről, tartok tőle, hogy csak játszik. Vagy ha szakítana is a barátnőjével, és összejönnénk, akkor utána velem is ezt csinálná... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!