Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két vasat a tűzben tartani....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két vasat a tűzben tartani. Lehet?

Figyelt kérdés
Már több hete járok a barátommal,de most hétvégén egyik barátnőm által megismerkedtem egy másik fiúval. Nagyon jól elvoltunk, pont az esetem, azóta rágondolok, de mindig próbálom visszaterelni a gondolataimat a barátomra, de nem megy, ilyen velem még nem történt. Összesen 2 fiúval jártam eddig. Bűntudatom van ezért. Nem tudom mit csináljak, mert ha a barátnőmmel találkozok, akkor ott lesz ő is.
2011. ápr. 11. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szűz ribanc is létezik. Az pontosan az aki folyton hülyíti a pasikat és egyszerre többet is kézben tart. Te beleférsz ebbe a fogalomba.
2011. ápr. 12. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:

"Nekem először meg kell ismernem belülről is"

Akkor minek jársz vele, ha még nem is ismered? Újabb ok, hogy miért vagy ribanc...

2011. ápr. 12. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok válaszoló itt látatlanul ítélkezik... ez a baj veletek! Hát élőben nem ismernélek meg titeket, remélem boldogok vagytok a párotokkal, ha van... :) Őszintén!

Kérdező: Szerintem nem szereted a barátodat. Ha valakivel összejövök az azért van, mert szeretem és nem azért, mert még ki kell alakuljon a szerelem... ez alap. Ez olyan, mintha a szüleid csak akkor szerettek volna meg, mikor anyukád megszült... addig meg várták az érzést, hogy ha majd megszületsz...

Az előző bunkó válaszolóktól érkezett vélemény nem állja meg a helyét. Először is: Honnan tudjátok, hogy ribanc, ha nem is ismeritek és nem is tudjátok hogyan érez? Még ő maga sem tudja...

Első olvasásra kedvesnek tűnik, nem ribancfélének... higgyétek el, felismerem az olyanokat az írásstílusukból.

Másodszor pedig: nem biztos hogy ribanc az, akinek eddig 2 barátja volt és szűz, tény hogy vannak ilyenek is. És gondolom egy ribanc nem tenne fel ilyen kérdéseket... az már rég hülyítené mindkettőt, ami ebben az esetben nem áll fenn... legalábbis én erről nem olvastam semmit...

Bár az igaz, hogy lehet- két vasat tűzben tartani. Ebből én azt veszem ki, hogy gondolkodsz azon, hogy esetleg a másik fiúz jobban megismerd, ami nem is baj, hacsak nem többet akarsz.

Jobb lenne, ha dobnád a barátodat, ha nem is szereted, mert ami érzés most nem jött, ezután sem fog...

Vagy ha annyira várod, hogy beleszeress, akkor vele törődj és felejtsd el a másikat! Lehet nehéz, de nem lehetetlen.

Szerintem magad sem tudod mit akarsz, ezért jobb ha inkább hanyagolod a pasi dolgot, míg megérsz a döntésre........

:) Jót tanács és vélemény volt, ne fogd fel bunkósságként vagy ellenségességként.

2011. ápr. 12. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:

"Sok válaszoló itt látatlanul ítélkezik..."

1: Fontos az első benyomás. A kiscsaj kapásból nem szerelmes a srácba, meg kell neki a másik is.

2: A kommentjei során elég szegénységi bizonyítványt állított ki.

Nem ítélünk mi látatlanban...

2011. ápr. 12. 21:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok tisztában az érzelmeimben. Nekem borzasztóan hiányzik a párom, mivel 3 hete nem találkoztam vele, amikor vele vagyok elfelejtem végre a gondjaimat, akkor minden más, bízhatok benne, nekem ez a szerelem. Az a másik srác, pedig felkeltette az érdeklődésem, de most már tudom, hogy nem úgy, mint pasi, hanem, mint ember.
2011. ápr. 12. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:

A kérdése a kérdezőnek nem az volt,hogy ribancságnak tartjátok-e az ilyet,vagy sem,hanem hogy mi a véleményetek erről az egészről,mert nem tudja,hogy mi a helyzet a másik sráccal...

nem kéne mindig mindent szó szerint venni!

Kedves Kérdező!

Gondold át,hogy hogy érzel a barátod iránt,és ha elég erősnek érzed az iránta érzett szerelmet,akkor maradj vele,ha kételkedsz inkább szakítsd minthogy áltasd...

ez lett volna a válaszom,de már megtaláltad a megoldást:)

Sok szerencsét:)

2011. ápr. 12. 23:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összesen három normális választ! A többivel úgy sem tudok mit kezdeni. :)
2011. ápr. 13. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!