Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két vasat a tűzben tartani. Lehet?
Gondold végig, valóban szereted-e a barátod. A másik iránt lehet, hogy csak fellángolás az, amit érzel. :) Ha mégsem, azaz valóban beleszerettél, ne hülyítsd a barátod.
Minden jót! :)
Kedves első válaszoló!
Nem ismersz, ha ismernél nem írnál ilyeneket;)
Ha még is úgy alakulna sosem csalnám meg! Bocs ezt én sem tudom kezelni, nekem nem sok fiú tetszik, összesen kettővel jártam, szóval nem tartom magam ribancnak. Kerülj te is ilyen helyzetbe, tényleg ;)
17/L
Kedves második válaszoló! :)
Még csak pár hete járunk, még nem ismerem eléggé, hogy beleszeressek :) Még abban reménykedek, hogy csak barátok leszünk azzal a fiúval.
"még nem ismerem eléggé, hogy beleszeressek"
Akkor minek jársz vele, ha nem szereted? És még jössz azzal, hogy nem vagy ribanc... Aha, ki se tűnsz a sok közül.
Remek, hogy idáig korcsosodott a világ...
Akkor te minden barátodba szerelmes vagy? Szerintem alapból az lehet ribanc, aki már nem szűz, bocs, hogy elkeserítelek, de az vagyok és 20 évesnél előbb nem is tervezem elveszíteni ;)
Én úgy tartom csak 1 emberbe kell, hogy beleszeressél :)
Én azért jöttem össze vele, mert törődik velem, amikor nincs velem hiányzik, amikor velem van, akkor mindig zavarban vagyok, de mégis azt akarom, hogy még közelebb legyen hozzám. Nem szoktam eljárni sehova, visszahúzódó, félénk lány vagyok(életembe nem voltam buliba) és ez, hogy törődik velem, ez új és úgy érzem valakinek számítok....ez szerelem, kérlek döntsétek el!
Öcsém, ha valakivel jársz, az azért van, mert szereted, nem azért, mert majd beleszeretsz...
És elárulom, nem csak nem-szűz lehet ribanc, mivel az elég tág fogalom. Beletartozik a pasiról pasira járás, a cigi-pia, állandó bulizás, és a divatozás. Meg persze az, amit te is csinálni akarsz...
Erről pofázok már mióta, egy retek soha nem fogja elismerni, h ő ribanc, mindig meg lesz magyarázva.
Szánalmas.
Hát nem tudom.
Összejöttem a párommal. Egész nap, csak rajta járt az agyam. MINDIG. Aztán teltek a hónapok, összeköltöztünk, és még MINDIG rajta jár a nap 90%-ban az agyam.
Szóval Te valamit rosszul csinálsz kedves kérdező. És két nagyszerű fiút is bukhatsz ha nem döntesz hamar. Ribancnak fog nézni mind a kettő, elárulom.
Egy lánynak legyen már tartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!