Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit valasszak? Adott 2 srac,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit valasszak? Adott 2 srac, mind 2 nagyon bejon? Egyik regi baratom egyik az uj?

Figyelt kérdés

Egyik a volt baratom,aki eletem elso szerelme volt,1 evig voltunk egyutt nagyon jo volt,de vegen kiderult,hogy megcsalt es szakitottunk.Azota is tartjuk a kapcsolatot es utobbi idobenn nagyon jol egyezunk, meg mindig szeretem.Es azt is tudom hogy o is szeret,de nagyon sokszor megbantott,es nagyon sokat szenvedtem miatta.Most meg van egy uj baratom akivel kb 1 honapja jarok.nagyon rendes srac,bele valo,szereto ,megtisztel verseket ir,stb.

Mit tanacsoltok meg bocsassak a volt baratomnak? mindig is egyutt terveztuk eletunket,ugy erzem megvaltozott,hagyam a mostani erte vajon?jo lepes lenne?

2009. márc. 2. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha még mindig szereted az előző barátodat, akkor nem hiszem, hogy jó ötlet lenne továbbra is együtt maradni a mostani pasiddal..ugyanis ezzel csak neki ártasz!Ha ő szeret, tisztel és leírtak alapján tényleg egy rendes srác lehet, ne szúrj ki vele..és magaddal sem..ne áltasd magad!Ami a volt barátodat illeti, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ha visszamennél hozzá...hisz megcsalt, sokat szenvedtél miatta..biztos vagy benne, hogy megváltozott?Vagy csak azt akarod éreztetni magaddal , hogy tényleg megváltozott ugyanis szereted őt!Mindenesetre ezt neked kell eldöntened:)Ha úgy érzed, hogy újra megtudsz bízni az exedben akkor sok sikert:)
2009. márc. 2. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Akit szeretsz és aki viszont szeret, azt választanám. A volt baráttal meg nagyon vigyázz! Nem mind arany, ami fénylik! Ha 1x megcsalt, megteheti máskor is!
2009. márc. 2. 10:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy a lányok mért szeretnek szenvedni a "bunkó" pasik mellett akik megbántják stb, de "még mindig szeretem" amikor vannak sokkal jobb lelkű szeretni való stb fiúk is a világon ( mint például a 2. eset)-->tehát én a helyedben hagynám a fenébe az elsőt megcsalt stb már kapásból nem érdemel meg téged.
2009. márc. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!