Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Az exem vagy a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
5évig jártam egy egy pasival szakítottunk mert rájött, hogy ő nem szerelmes belém.A legjobb barátom a szakítás után 1hónappal bevalotta, hogy szerelmes belém és szeretne velem együtt lenni.A volt pasim kiakart velem békülni és kibékültem vele.Azóta minden más semmi nem jó vele és én csak a legjobb barátomra tudok gondolni vele minden olyan jó.csak egy a baj,hogy az exemnek volt lakás és mindig nála voltunk.a szüleimnek furcsa, hogy mindig nálunk voltunk amíg jártam a legjobb barátommal.sajnos hozzá nem tudunk menni.Szóval most az exemmel járok újra de a lbarátomra vágyom.maradjak boldogtalan és akkor nem fognak a szüleim piszkálni vagy tartsak ki a lbarátom mellett?2010. márc. 26. 10:50
1/7 anonim válasza:
Azt válaszd, akit szeretsz! Nem is értem, hogy gondolod, hogy a lakáskérdés, vagy akár a szülők véleménye befolyásolhat egy ilyen döntést! Jól értem: az zavarja a szüleidet, hogy otthon vagy, és oda viszed az új barátodat?
2/7 A kérdező kommentje:
A nevelőapámat zavarja nagyon ha ott vagyunk.Vagyis amíg együtt voltunk 2hétig és hétvégén nálunk volt.Pedig semmit nem csináltunk csak a szobámba voltunk filmeztünk meg elmentünk sétálni.
2010. márc. 26. 11:05
3/7 anonim válasza:
Azt válaszd akit szeretsz! Nem is értem, hogy ez hogy merülhet fel kérdésnek? Képes lennél valakivel együtt lenni csak azért, mert lakása van? Nekem is van, átjössz?
4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Köszönöm a válaszokat :)
2010. márc. 26. 11:35
5/7 anonim válasza:
Hallgass a szívedre! Komolyan! Az a lehető legjobb,amit tehetsz!
6/7 anonim válasza:
én úgy érzem, hogy az exed mellett a lakás a fő érv. ha pedig neked ennyire számít, akkor hagyd békén szegény másik srácot...
7/7 anonim válasza:
Noss!
Így van , ha neked többet számítanak az értékek, mint az érzéseid akkor maradj az ex-ednél. - akinél lehet, hogy sosem leszel igazán boldog és nem azt fogod sosem kapni amire vágysz.
Ha viszont arra vágysz , hogy szeressenek, és törődjenek veled de ne csak úgy, hogy nesze "itt van kis pénz menj vásárolj" akkor válaszd azt a barátodat.
Ha neked többet számít az, hogy külön élhetsz a szüleidtől, és tökmindegy, hogy az akivel együtt élsz az iránt te mit érzel, és hogy ő nem érez irántad szinte semmit, azaz sosem fogod úgy szeretni ahogy kéne és ő sem téged,... ha ez jó akkor maradj az Exeddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!