Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy 18 évesen így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 18 évesen így érzek? Elmondjam páromnak?

Figyelt kérdés

Több érzés kavarog bennem párommal kapcsolatban. Borzasztóan szeretem, 14 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő volt az első, és én is neki. Minden szép volt, jó volt vele, és tényleg, úgy érzem, nekem ő a mindenem. Viszont mostanában úgy érzem, pörögni akarok, élni... hajt az életvágy, és a kíváncsiság.. (őszintén, mindig egy visszahúzódó ember voltam, és most az érettségi előtt még a boltba sincs időm lemenni) Kíváncsi vagyok másra is, de elveszteni nem akarom. Nem akarom megcsalni... Fájna neki, és nem kockáztatom meg, hogy legyek akkora görény és elhagyjon..

Elmondjam neki, mit érzek? Tudnék vele élni, pörögni szerintetek? Ezeket a vágyakat vele ki tudom elégíteni?

Őszintén szeretem. Egy évre megkérte a kezem is (de ez csak jelkép, ezüst a gyűrű is, aranyra még nem telik, nappali tagozatosak vagyunk...) Később gondolt arra hogy rendes aranygyűrűvel.. Az összeköltözést fontolgatja/juk ideiglenes megoldásokkal, szóval komoly a dolog. Csak több dolog húzódik meg bennem amiket eddig nem mertem kiereszteni. És lehet benne is. (Pl.: visszahúzódóak vagyunk, stb de lehet, hogy mind a kettőnkben van egy vadállat amit szégyenlünk..)

Bocsánat a hosszú zavaros leírásért..

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 11. 21:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Már folyik a tárgyalás :)

Nem akarom megcsalni, szeretem.. Hallottam már nem egy olyat, hogy ilyen fiatalon örök szerelem lett a dologból.. remélem, velem is ez történik.

2011. ápr. 11. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerepjátékozzatok. Csináljatok úgy mintha nem ismernétek egymást, mintha idegennel feküdnél le. Nem tudom, hogy beválik-e, de gondolom egy próbát megér. ;)

23/l

2011. ápr. 11. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem vele beszéld meg ezt feltétlenül. 18 évesen valószínűleg benne is hasonló érzések keverednek. Ha igazán szereted hamar rájönnél, hogy nélküle az élet nem élet. Arra a kérdésedre pedig, hogy szerintünk ezeket a vágyaidat kitudná-e elégíteni visszadobnék egy kérdést.

Mit értesz pörgés alatt, élet alatt? Szexuálisan ugyanis szerintem még sok újdonság van előttetek(szerepjáték, segédeszközök, új helyes stb) és lehet romantikázni is ami szintén meg tudja színesíteni a dolgokat.

L/19

2011. ápr. 12. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt azoknak a szűzfiúknak mondd el itt a gyakorin, akik szűzlányra vágynak!
2011. ápr. 12. 00:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tudnátok együtt pörögni. Keressetek jó kis pörgős programokat. Pl menjetek el rallyra ha érdekel titeket az autó. Vagy akármi. Bulizzatok, éljetek, járjatok társaságba!
2011. ápr. 12. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Minden pár itt cseszi el. Hiányzik ami az elején megvolt? És ezért megcsalod, hogy a kezdeti fellángolást mással is átéld. Ne így csináld! Ne hagy del, ne csald meg. A kezdeti vibrálás alap hogy lejjebb hat. Kell találni valamit ami pótolja. És ezek a jó kis programok :)
2011. ápr. 12. 13:35
 17/18 anonim ***** válasza:

ezek érdekes dolgok... valószínűleg azért vágysz pörgésre, mert jó dolgodban azt se tudod, hogy mihez kapj. (általánosságban írom, ne vedd magadra)

nekem is voltak ilyen érzéseim, hogy a kapcsolatom gátol engem abban, hogy majd kimenjek külföldre tanulni, vagy dolgozzak. aztán pont aznap, amikor ilyesmire gondoltam, összevesztem a barátommal, nem beszéltünk 1 napig, és rájöttem, hogy nagyon hiányzik, és nem akarom elveszíteni.

valószínűleg túl kedves veled a barátod, és mindent megad neked, azért akarsz másfelé kacsintgatni. sajnos manapság annyi a választási lehetőség, hogy az emberek nem ismerik fel, mi a jó. csak akkor fogod megérteni, hogy mennyire fontos neked a barátod, ha megtapasztalod, milyen, ha ő nincs ott neked.

meg legyünk őszinték, ha te most elhagynád a barátodat, hogy pöröghessél, akkor meg a szingli létedben arra vágynál, hogy hozzábújhass valakihez.

20/L

2011. ápr. 12. 16:32
 18/18 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Annyit írnék még ehhez hogy sokat színesítene a kapcsolatotokon ha együtt csinálnátok olyan dolgokat amit régen egyedül, vagy esetleg másokkal. Próbáljátok ki hogy közösen mentek el bulizni, vagy valamelyikőtök hobbiját űzitek!
2011. ápr. 12. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!