Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 18 évesen így érzek? Elmondjam páromnak?
Több érzés kavarog bennem párommal kapcsolatban. Borzasztóan szeretem, 14 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő volt az első, és én is neki. Minden szép volt, jó volt vele, és tényleg, úgy érzem, nekem ő a mindenem. Viszont mostanában úgy érzem, pörögni akarok, élni... hajt az életvágy, és a kíváncsiság.. (őszintén, mindig egy visszahúzódó ember voltam, és most az érettségi előtt még a boltba sincs időm lemenni) Kíváncsi vagyok másra is, de elveszteni nem akarom. Nem akarom megcsalni... Fájna neki, és nem kockáztatom meg, hogy legyek akkora görény és elhagyjon..
Elmondjam neki, mit érzek? Tudnék vele élni, pörögni szerintetek? Ezeket a vágyakat vele ki tudom elégíteni?
Őszintén szeretem. Egy évre megkérte a kezem is (de ez csak jelkép, ezüst a gyűrű is, aranyra még nem telik, nappali tagozatosak vagyunk...) Később gondolt arra hogy rendes aranygyűrűvel.. Az összeköltözést fontolgatja/juk ideiglenes megoldásokkal, szóval komoly a dolog. Csak több dolog húzódik meg bennem amiket eddig nem mertem kiereszteni. És lehet benne is. (Pl.: visszahúzódóak vagyunk, stb de lehet, hogy mind a kettőnkben van egy vadállat amit szégyenlünk..)
Bocsánat a hosszú zavaros leírásért..
Köszönöm a válaszokat!
Fiatal vagy mi a francnak hozzámenni valakihez!
Amugy is az első eljegyzések 98%-a szakítással végződik!
Mondd el neki, de ne úgy hogy azt higyje, szakítani akarsz.
Ammúgy van megoldás, lehet úgy is szórakozni hogy vele bulizol. Biztos van neki is ötlete.
Másodiknak: Kössz :D Biztató vagy öregem :D Írtam egy büdös szóval is, hogy kapásból hozzá is megyek? Ne költs :D
Hát, ő kevésbé olyan mint én. De azt se tudom, én milyen vagyok... Néha úgy érzem, hogy hiányzik valami, ami a dolgok elején megvolt.
Ismeri a szüleim, szóval rohadtul el ítéli.. és én is.
Tudom magamról, hogy nagyon fájna, (és fáj is ha belegondolok) hogy másnak fogná a kezét, mást csókolna.. Ő is így van vele..
Aki a nyitott kapcsolatot írta légyszíves menj már el DH -zni protektor nélkül, köszi.
Ilyen korban teljesen normálisak az érzéseid, tudat alatt meg is ijedhettél ettől a dologtól. Nyilván a szervezeted is kézzel lábbal ellenkezik, ez így természetes, nyugodtan beszéld meg vele hogy nyugalom ne siessen.
Én is akarom a dolgokat.. szeretem meg a családom is elég rossz.. egyedül tőle kapok szeretetet... ki akar emelni ebből a közegből.
de lehet megijedtem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!