Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
20 éves bi srác vagyok és nagyon szeretek egy lányt, kivel komoly kapcsim van, már voltunk együtt minden értelemben. Hosszú távon terveznék vele, DE félek, hogy ha elmondom neki, hogy bi vagyok és, hogy 19 éves koromban voltam egy sráccal is akkor félek, hogy ki fog rúgni... Ha meg nem mondom el neki akkor megbolondulok... Nagyon szeretem őt... Mit tegyek???
2009. aug. 5. 12:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
huhh .. :S én a helyedbe nemmondanám el, az biztos, bár nemtom mien a lány, ha ugyérzed megértene akk mondd el neki, de azt neee h voltál 1 pasival nemrégiben ... :S:S:S:S csak h bi vagy..
2009. aug. 5. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen a lány, de ha hosszú távra tervezel vele, akkor csak meg kell tudnotok beszélni. Hogy áll hozzá az ilyen dolgokhoz alapból? Először csak annyit mondj, hogy biszex vagy, majd meglátod hogy fogadja, aztán mehet a többi.. Szerintem mindenképpen mondd el neki.. Őszinteség!!
2009. aug. 5. 13:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi naon az eddigi válaszokat, nos hát volt eset, hogy céloztam ien dolgokkal ami erre utalna, annyira rájöttem, hogy nem itéli el a melegeket... Hat beszélek arrol, hogy bi vok és ha elfogad igy jó, s ha meg nem akkor...
2009. aug. 5. 13:18
 4/16 A kérdező kommentje:
A további válaszokban lécci nemet irjatok...
2009. aug. 5. 13:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Tényleg húzós dolog. Az őszinteség is fontos, bár én lehet hogy elhallgatnám, igaz én csak a nőkhöz vonzódom. Szerintem ha jó a kapcsolat eleve nem akarsz mégegy fiut bevinni a dologba. Ha meg külön egy fiuval lennél akkor ugyanúgy megcsalnád mint egy másik nővel tennéd. Lehet hogy hülyén hangzik de most ha benne vagy hűségesen a párkapcsolatban akkor gyakorlatilag heteróként tudsz vele lenni.
2009. aug. 5. 13:59
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát...nem tudom hallod :S Elég húzós....ha kiderülne a pasimról,akibe szerelmes vagyok,hogy a fiúkhoz is vonzódik...én kiábrándulnék szerintem :S Állandóan azon járna az eszem ha lát vmi pasit,hogy vajon tetszik e neki,és megőrülnék ha már a pasikkal is rivalizálni kellene :S

De ez én vagyok, nem a barátnőd...szerintem mondd el neki,ha később derül ki,nagyobb gáz lesz...

19/L

2009. aug. 5. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
őszinteség párti vagyok, de szerintem biztos ami biztos, ne mondd el neki. azt mondtad, hogy komoly a kapcsolat, akkor emg tök mindegy, úgyse leszel mással, bármilyen nemű is. a múltat pedig zárd le...
2009. aug. 5. 15:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem se mondd el. Felesleges.. ha fontos neked. Max. pár év múlva. Az érzéseidet pedig vissza tudod fojtani a fiúk iránt..
2009. aug. 5. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Én ha ezt megtudnám a barátomról biztos nem tudnék már utána ugyanúgy rámézni. Felejtsd el azt ami volt és kezdj tiszta lappal...szép dolog az őszinteség, de nem minden esteben célravezető.

21/L

2009. aug. 5. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

én a másik oldalról nézzem a dolgokat, nehéz ügy... azóa is töröm a fejem én 22/f meleg

2009. aug. 7. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!